ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 701 φορές

Την Δευτέρα (29/06) η κρίσιμη συνεδρίαση για τη «Βασίλισσα»!

Την ερχόμενη Δευτέρα (29/06) θα συνεδριάσει εκ νέου η επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ για την υπόθεση της ΒΕΡΟΙΑΣ, για τον προ διετίας αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Το δευτεροβάθμιο όργανο κάλεσε για τις 11 π.μ. τους Νίκο Γεωργέα, Δημήτρη Καλαϊτζίδη, Αλέξανδρο Καλογέρη, Παντελή Καφέ να καταθέσουν ενώπιόν του, προτού εκδώσει την απόφαση. Δεν αποκλείεται κάτι τέτοιο να γίνει και αυθημερόν καθώς η βαθμολογία στις τελευταίες θέσεις της Super League δεν έχει ακόμη επικυρωθεί και ο χρόνος πιέζει αφού πρέπει να διεξαχθεί και η κλήρωση για το ερχόμενο πρωτάθλημα.

Οι Καλαϊτζίδης και Γεωργέας στις ένορκες καταθέσεις τους είχαν υποστηρίξει ότι στο ημίχρονο του συγκεκριμένου αγώνα ο γενικός αρχηγός είχε πει στους παίκτες της ΒΕΡΟΙΑΣ να έχουν μειωμένη απόδοση στο β' μέρος και να χάσουν με 3-0, ενώ ο Καλογέρης υποστήριξε ότι στο 80' του είχε πει συμπαίκτης του «τι κάνεις ρε, πρέπει να χάσουμε με 3-0» χωρίς ωστόσο να τον κατονομάσει καθώς δεν θυμόταν!!

Ο Παντελής Καφές πάντως, ενώπιον του Γιώργου Ανδρεάδη είχε υποστηρίξει ότι στο ημίχρονο έκανε μασάζ, ότι δεν άκουσε τίποτα και ότι έγινε αλλαγή στο β' ημίχρονο επειδή ήταν τραυματίας και όχι επειδή ήταν νευριασμένος από την υποτιθέμενη «παρέμβαση» Λαναρή στην ανάπαυλα του αγώνα.

Την Τρίτη 23/06 θα ξεκαθαριστεί αν κληθεί ο Δημήτρης Μελισσανίδης ο οποίος σε ένορκη κατάθεση στον ανακριτή Γιώργο Ανδρεάδη στις 10 Μαρτίου, είχε αναφερθεί στο συγκεκριμένο παιχνίδι.