ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 913 φορές

Στη Βέροια ο Μερεμπασβίλι!!

Μια ανάσα από το να ντυθεί στα «κυανέρυθρα» βρίσκεται ο Γκεόργκι Μερεμπασβίλι! Ο διεθνής Γεωργιανός μεσοεπιθετικός, για τον οποίο σας ενημερώσαμε σε προηγούμενα ρεπορτάζ μας ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με τους ιθύνοντες της «Βασίλισσας του βορρά», έφτασε την Κυριακή (21/06) στην πρωτεύουσα της Ημαθίας για τις τελικές συζητήσεις με την διοίκηση της Βεροιώτικης ΠΑΕ, οι οποίες είχαν θετική κατάληξη.

Στην συνέχεια μάλιστα ο 28χρονος ποδοσφαιριστής μαζί με τον μάνατζέρ του, βρέθηκαν σε κεντρικό καφέ της Βέροιας παρέα με τον πρόεδρο της «Βασίλισσας» Θόδωρο Καρυπίδη, τον στενό του συνεργάτη Σίμο Ορφανίδη και τον τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ Ζήση Βρύζα, έχοντας μια πρώτη ευκαιρία να γνωρίσει την βραδινή ζωή της πόλης!

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Μερεμπασβίλι θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο την Δευτέρα (22/06) και θα αποτελέσει το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα των «κυανέρυθρων» για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Μάλιστα, την ίδια ημέρα δεν αποκλείεται σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, να εκδοθεί και η απόφαση της δευτεροβάθμιας επιτροπής της ΕΠΟ για τον αγώνα Ολυμπιακού - ΒΕΡΟΙΑΣ του 2013, η οποία όπως σας έχουμε αναφέρει θα είναι κατά πάσα πιθανότητα αθωωτική για τη «Βασίλισσα του βορρά».