ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1509 φορές

Παλιός παίκτης της «Βασίλισσας» επιστρέφει στην ομάδα!

Παίκτης που αγωνίστηκε στη ΒΕΡΟΙΑ στα τέλη της δεκαετίας του ’80 επιστρέφει στην ομάδα! Ο λόγος για τον Καβαλιώτη άλλοτε επιθετικό και νυν προπονητή, Νίκο Καραπιπέρη (κάτω δεξιά στην φωτο), ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες θα αναλάβει την θέση του τεχνικού διευθυντή των τμημάτων υποδομής στους «κυανέρυθρους».

Ο Καραπιπέρης αποτελεί προσωπική επιλογή του Ζήση Βρύζα, ο οποίος τον γνωρίζει πολύ καλά μιας και εκτός των άλλων είναι συμπατριώτες, ενώ διατηρεί πολύ καλές σχέσεις και με τον στενό συνεργάτη του προέδρου της Βεροιώτικης ΠΑΕ Σίμο Ορφανίδη, με τον οποίο υπήρξαν συμπαίκτες για ένα μικρό χρονικό διάστημα στη «Βασίλισσα».

Ο Καραπιπέρης, που υπήρξε βοηθός προπονητή στην ομάδα της Καβάλας όταν αυτή αγωνιζόταν στην Α’ Εθνική, ενώ την περσινή σεζόν ήταν στην τεχνική ηγεσία του Βυζάντιου Κοκκινοχώματος, θα είναι παράλληλα και ο άμεσος συνεργάτης του νέου προπονητή της Κ20 Απόστολου Τερζή, με τον οποίο υπήρξε και συμπαίκτης στη ΒΕΡΟΙΑ.

Να σημειωθεί επίσης ότι στις ομάδες Κ17 και Κ15 θα παραμείνουν σαν υπεύθυνοι προπονητές οι Δημήτρης Χριστοφορίδης και Γιάννης Καψαλιάρης, αντίστοιχα.