ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1225 φορές

Στην Ολλανδία θα «χτιστεί» η νέα ΒΕΡΟΙΑ!

Μετά από πολλά χρόνια και συγκεκριμένα από το 2007, η προετοιμασία της «Βασίλισσας του βορρά» θα διεξαχθεί και πάλι εκτός ελληνικών συνόρων!

Ο Ζήσης Βρύζας επέλεξε για το βασικό στάδιο ένα πολύ γνωστό προπονητικό κέντρο της Ολλανδίας που βρίσκεται κοντά στην πόλη Άρνεμ, με τη διοίκηση να κάνει αποδεκτή την πρόταση του τεχνικού διευθυντή των «κυανέρυθρων».

Έτσι, από τις 19 Ιουλίου μέχρι τις 2 Αυγούστου το ποδοσφαιρικό και το προπονητικό τιμ θα βρεθούν στην χώρα της τουλίπας για να «χτίσουν» εκεί τη ΒΕΡΟΙΑ της νέας αγωνιστικής περιόδου και να δώσουν τα πρώτα τους φιλικά παιχνίδια.

Πρόκειται για το υπερσύγχρονο αθλητικό κέντρο Golden Tulip (φωτο) κοντά στο Ντόορβερθ, το οποίο γνωρίζει πολύ καλά ο Βρύζας μιας και τα προηγούμενα χρόνια προετοιμάστηκε αρκετές φορές εκεί η ομάδα του ΠΑΟΚ.

Να σημειωθεί ότι, λίγες μέρες νωρίτερα θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνάντηση των ποδοσφαιριστών και η γνωριμία με το νέο προπονητή Βλάνταν Ίβιτς (απομένει μόνο η επίσημη ανακοίνωση της συνεργασίας του με τη «Βασίλισσα»), ενώ στην συνέχεια και πριν η ομάδα αναχωρήσει για την Ολλανδία, οι παίκτες θα περάσουν από τις καθιερωμένες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις.