ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 990 φορές

Στασιμότητα για προπονητή και μεταγραφικά στη «Βασίλισσα»

Το γεγονός ότι ακόμα δεν γνωρίζουν σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται η ομάδα τη νέα σεζόν, μιας και εκκρεμεί η απόφαση της έφεσης του αναπληρωτή ποδοσφαιρικού εισαγγελέα κατά της πρωτόδικης αθωωτικής απόφασης σχετικά με τον περιβόητο αγώνα με τον Ολυμπιακό, έχει φέρει μια σχετική «παγωμάρα» στις τάξεις της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ.

Οι ιθύνοντες της «Βασίλισσας» προχωρούν με αργούς ρυθμούς την υλοποίηση του σχεδιασμού που έγινε για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ, ενώ σε άλλη περίπτωση θα είχαν ήδη ανακοινώσει τον καινούργιο προπονητή αλλά και κάποια νέα μεταγραφικά αποκτήματα.

Ανακοινώνεται ο Ίβιτς

Όπως γράψαμε και σε προηγούμενα ρεπορτάζ μας, ο Βλάνταν Ίβιτς θα είναι ο προπονητής που θα καθοδηγήσει τη νέα αγωνιστική περίοδο την ομάδα της ΒΕΡΟΙΑΣ. Ο Σέρβος τεχνικός τα έχει βρει σε όλα με τη διοίκηση της «Βασίλισσας» εδώ και καιρό και αυτό που απομένει είναι να ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα με την έφεση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα, ώστε στην συνέχεια να αναλάβει και επίσημα τα καθήκοντά του.

Συνεχίζουν πέντε

Οι κινήσεις που έχουν γίνει μέχρι σήμερα, έχουν να κάνουν μόνο με τις ανανεώσεις παικτών που βρίσκονται στα πλάνα της ομάδας για το ερχόμενο πρωτάθλημα. Έτσι, έχει ήδη ανακοινωθεί η συμφωνία με πέντε ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα με τον 31χρονο Γάλλο αμυντικό Σιρίλ Καλί, τον 31χρονο Σέρβο αμυντικό-μέσο Μπράνκο Όστοϊτς, τον 24χρονο Μεξικανό μέσο Πέδρο Άρτσε, τον 29χρονο μέσο Σωτήρη Μπαλάφα και τον 30χρονο μέσο και αρχηγό της ομάδας, Αλέξανδρο Βεργώνη.

Ανανεώσεων συνέχεια…

Ο χορός των ανανεώσεων αναμένεται να συνεχιστεί τα επόμενα 24ωρα με την ανακοίνωση της επέκτασης του συμβολαίου του ταλαντούχου μέσου Μπάμπη Παυλίδη.

Από εκεί και πέρα, μέσα στο Σαββατοκύριακο υπήρξε συνάντηση του Ζήση Βρύζα με τον Ραούλ Μπράβο και δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες μέρες να οριστικοποιηθεί η συμφωνία με τον έμπειρο Ισπανό αμυντικό, ο οποίος όλα δείχνουν ότι θα δεχθεί την μείωση αποδοχών που του προτάθηκε και θα παραμείνει στην ομάδα για έναν ακόμη χρόνο!

Όσον αφορά την περίπτωση του Δημήτρη Αμαραντίδη, του έγινε βελτιωμένη οικονομικά πρόταση αλλά ακόμη δεν έχει δώσει την τελική του απάντηση, ενώ ο Ιβάν Μαλόν όπως φαίνεται θα συνεχίσει να φοράει την κυανέρυθρη φανέλα μιας και τόσο η ομάδα όσο και ο Ισπανός αμυντικός παρουσιάζονται θετικοί για την συνέχιση της συνεργασίας τους.

Αρκετές οι αποχωρήσεις

Αρκετές θα είναι οι αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών από το περσινό ρόστερ της ομάδας. Ήδη την αρχή έκαναν εδώ και λίγες μέρες ο Ισπανός αμυντικός Χοσέ Καταλά που δεν πρόσφερε τα αναμενόμενα και ο Αργεντινός επιθετικός Χαβιέρ Κάμπορα που επέστρεψε στην πατρίδα του για να είναι κοντά στην οικογένειά του.

Από εκεί και πέρα, δύσκολα θα παραμείνουν στην ομάδα οι Άγγελος Βέρτζος, Κενάν Μπαργκάν και Ντάρσι Νέτο, των οποίων τα συμβόλαια λήγουν στο τέλος του μήνα και δεν βρίσκονται στα πλάνα της ομάδας για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Την επιθυμία του να αποχωρήσει από τους «κυανέρυθρους» εξέφρασε ο Νικολάο Ντουμίτρου, ο οποίος αγωνιζόταν ως δανεικός από τη Νάπολι, ενώ όλα δείχνουν ότι θα αποχαιρετήσει και ο έτερος δανεικός, ο Ισπανός μέσος Κάρλος Καμπαγιέρο που θα επιστρέψει στην Κόρδοβα.

Τέλος, υπ’ ατμόν βρίσκονται οι Ισπανοί Νταβίντ Βάσκες και Χοκίν Εσπάρθα, με τους οποίους αναμένεται να γίνουν επαφές για να βρεθεί η χρυσή τομή και να λύσουν τα συμβόλαιά τους, ενώ όπως δείχνουν τα πράγματα οι «κυανέρυθροι» θα αναζητήσουν και έναν ικανότατο γκολκίπερ (στα υπόψιν βρίσκεται ο Δ. Κυριακίδης που έμεινε ελεύθερος από την Ξάνθη) και για τον λόγο αυτό γίνονται προσπάθειες ώστε να λυθεί και το συμβόλαιο του Τζινάρ Τόρες.