ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1172 φορές

Κοιτάει και για τερματοφύλακα η ΒΕΡΟΙΑ!

Από την ερχόμενη εβδομάδα και μετά την οριστική απόφαση της έφεσης για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, θα «τρέξει» ο μεταγραφικός σχεδιασμός στην ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι «κυανέρυθροι» θα αναζητήσουν μεταξύ των άλλων και έναν ικανότατο γκολκίπερ και για τον λόγο αυτό γίνονται προσπάθειες ώστε να λυθεί το συμβόλαιο του Ισπανού Τζινάρ Τόρες.

Τις τελευταίες μέρες στην πόλη της Βέροιας βρίσκεται ο μέχρι πρότινος τερματοφύλακας της Ξάνθης, Δημήτρης Κυριακίδης και όπως ήταν φυσικό το γεγονός αυτό έδωσε τροφή για διάφορα σενάρια περί μεταγραφής του στη «Βασίλισσα του βορρά»!

Ωστόσο, ο λόγος της παρουσίας του είναι ότι η γυναίκα του κατάγεται από την πρωτεύουσα της Ημαθίας και έτσι βρήκε την ευκαιρία να επισκεφθεί την πόλη.

Το γεγονός, πάντως, ότι ο 29χρονος πορτιέρο δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ξάνθη, μιας και αρνήθηκε την πρόταση ανανέωσης που του έγινε θέλοντας προφανώς να εξαργυρώσει την εξαιρετική του χρονιά με ένα καλύτερο οικονομικά συμβόλαιο, δεν αφήνει ασυγκίνητους τους Βεροιώτες, οι οποίοι δεν αποκλείεται να προχωρήσουν σε κάποια επαφή μαζί του ώστε να βολιδοσκοπήσουν τις απαιτήσεις του…

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΗΝ "ΚΕΡΚΙΔΑ" ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 08/06...