ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1203 φορές

«Σηκώνουν μανίκια» στην ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ

Μετά την αργία του τριημέρου, οι ιθύνοντες της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ σήκωσαν και πάλι τα… μανίκια συνεχίζοντας με γοργούς ρυθμούς τον σχεδιασμό τους ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Πρώτο μέλημα του νέου τεχνικού διευθυντή Ζήση Βρύζα και των συνεργατών του είναι η ανανέωση της συνεργασίας με τους παίκτες που υπολογίζονται για το ερχόμενο πρωτάθλημα.

Έτσι, μετά τους Σιρίλ Καλί, Μπράνκο Όστοϊτς, Πέδρο Άρτσε και Σωτήρη Μπαλάφα οι επόμενοι που παίρνουν σειρά είναι οι Αλέξανδρος Βεργώνης και Μπάμπης Παυλίδης που αναμένεται μέχρι την Τετάρτη (03/06) να έχουν υπογράψει τα νέα τους συμβόλαια.

Σε καλό δρόμο βρίσκεται και η περίπτωση της ανανέωσης του Δημήτρη Αμαραντίδη, ενώ αντίθετα δύσκολα θα παραμείνουν στην ομάδα οι Άγγελος Βέρτζος, Κενάν Μπαργκάν και Ντάρσι Νέτο.

Όσον αφορά την παραμονή του Ραούλ Μπράβο, η διοίκηση της ΠΑΕ περιμένει την απάντηση του έμπειρου Ισπανού αμυντικού στην πρόταση ανανέωσης που του έχει καταθέσει, με μειωμένες όμως αποδοχές σε σχέση με πέρσι.

Τέλος, αμφίβολο είναι το αν θα συνεχίσουν στην ομάδα οι Νταβίντ Βάσκες και Χοκίν Εσπάρθα, παρότι έχουν συμβόλαιο και για τη νέα σεζόν, αφού δεν βρίσκονται σε πλάνα των «κυανέρυθρων».

Από εκεί και πέρα, μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα προπονητή, με τον Βλάνταν Ίβιτς να αναλαμβάνει -εκτός απροόπτου- να οδηγήσει τη «Βασίλισσα του βορρά» στο νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ.