ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1044 φορές

Ντόγος: «Χαρούμενος για το γκολ και για την νίκη»

Ο Στέφανος Ντόγος ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της σπουδαίας νίκης που πέτυχε η ομάδα Κ20 της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ με 1-0 επί του πρωταθλητή Ολυμπιακού, στο τελευταίο ματς του πρωταθλήματος!

Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός, που με το εκπληκτικό τέρμα του στο 16ο λεπτό της αναμέτρησης οδήγησε τους «κυανέρυθρους» στη νίκη απέναντι στον μέχρι και σήμερα αήττητο αντίπαλό τους, μίλησε στο kerkidasport.gr για το παιχνίδι, για το τέρμα που πέτυχε και για την φετινή επιτυχημένη χρονιά της Κ20, ενώ δήλωσε έτοιμος να διεκδικήσει μια θέση στη μεγάλη ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής:

Για τη νίκη επί του Ολυμπιακού: «Παίζαμε απέναντι στον αήττητο πρωταθλητή. Πιστεύω πως το ματς κρίθηκε στο ότι είχαμε περισσότερο πάθος και μεγαλύτερο κίνητρο για τη νίκη. Περιμέναμε πως και πως αυτό το παιχνίδι για τους δικούς μας λόγους! Ο Ολυμπιακός είχε την κατοχή, μας πίεσε 90 λεπτά, όμως εμείς ήμασταν πειθαρχημένοι στο πλάνο της ομάδας και καταφέραμε με μια πολύ όμορφη αντεπίθεση να σκοράρουμε και να φτάσουμε στη νίκη».

Για το πανέμορφο γκολ που πέτυχε: «Ήταν μια όμορφη ενέργεια. Το πίστευα πριν από το παιχνίδι και το έπραξα. Είμαι πολύ χαρούμενος πρώτα για τη νίκη που πέτυχε η ομάδα μου και μετά για το γκολ που πέτυχα. Με την ευκαιρία, θα ήθελα να το αφιερώσω στην μητέρα μου, η οποία πέρασε μια περιπέτεια με την υγεία της αλλά ευτυχώς με τη βοήθεια του Θεού όλα πήγαν καλά και είναι υγιής!»

Για την φετινή επιτυχημένη σεζόν: «Φέτος όλα λειτούργησαν σωστά. Έγινε μια ομαδική προσπάθεια από εμάς, από τους προπονητές και απ’ όλους όσους ήταν κοντά μας. Το επιστέγασμα ήταν το σημερινό αποτέλεσμα που ανέβασε την ομάδα στην 5η θέση της βαθμολογίας».

Για τους προσωπικούς του στόχους: «Προσωπικά θα ξεκουραστώ 9-10 μέρες και μετά θα δουλέψω ακόμα πιο σκληρά έτσι ώστε το καλοκαίρι, μόλις ξεκινήσει η προετοιμασία, να είμαι 100% έτοιμος να διεκδικήσω μια θέση στη μεγάλη ομάδα, εφόσον μου δοθεί η ευκαιρία».