ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1426 φορές

Η ΒΕΡΟΙΑ της επόμενης μέρας - Ποιοι μένουν, ποιοι φεύγουν!

Συνεχίζουν τον προγραμματισμό τους για τη νέα αγωνιστικό σεζόν οι ιθύνοντες της «Βασίλισσας του βορρά» και μετά την ανανέωση της συνεργασίας με τους Καλί, Όστοϊτς και Άρτσε, σειρά θα πάρουν τις επόμενες μέρες και άλλοι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στα πλάνα των «κυανέρυθρων».

Επόμενοι στην λίστα αναμένεται να είναι οι Αλέξανδρος Βεργώνης και Μπάμπης Παυλίδης, με τους οποίους απομένουν τα τυπικά για να ανακοινωθεί και επίσημα η επέκταση των συμβολαίων τους, ενώ άλλοι έντεκα παίκτες περιμένουν στο… ακουστικό για το αν θα παραμείνουν ή όχι στην ομάδα.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του kerkidasport.gr σίγουροι προς αποχώρηση θα πρέπει να θεωρούνται ο γκολκίπερ Χομσίογλου (υπηρετεί ήδη την στρατιωτική του θητεία) και ο Ισπανός αμυντικός Καταλά που δεν πρόσφερε τα αναμενόμενα.

Δύσκολα θα παραμείνει, όπως δείχνουν τα πράγματα ο Άγγελος Βέρτζος, με τον οποίο δεν έχει γίνει ακόμα κάποια επαφή, ενώ στον Ραούλ Μπράβο θα προταθεί ανανέωση του συμβολαίου του με νέους -μειωμένους- οικονομικούς όρους, τους οποίους αν αποδεχθεί θα συνεχίσει στην ομάδα.

Θετική είναι η εισήγηση για τους Αμαραντίδη και Μπαλάφα, οι οποίοι πιθανότατα θα ανανεώσουν την συνεργασία τους με τη «Βασίλισσα», ενώ αντίθετα ο Μπαργκάν πολύ δύσκολα θα παραμείνει αφού όπως φαίνεται δεν βρίσκεται στα πλάνα των «κυανέρυθρων» για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Ερωτηματικό αποτελούν οι περιπτώσεις των δανεικών Ντουμίτρου, Καμπαγιέρο αλλά και του Ντάρσι Νέτο, με την παραμονή τους ή όχι στην ομάδα να κρίνεται πιθανότατα από τις μεταγραφικές κινήσεις που θα γίνουν.

Τέλος, όσον αφορά τον Χαβιέρ Κάμπορα, δύσκολα θα συνεχίσει να φοράει την φανέλα της ΒΕΡΟΙΑΣ μιας και επιθυμία του είναι να επιστρέψει στην πατρίδα του για να είναι κοντά στην οικογένειά του.

Αναφορικά με το θέμα προπονητή, το αργότερο μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να επισημοποιηθεί ο "γάμος" με τον Βλάνταν Ίβιτς και ο Σέρβος τεχνικός να ξεκινήσει, μαζί με τον Ζήση Βρύζα, το χτίσιμο της νέας ομάδας.