ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 692 φορές

Η ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ κοντά στους μαθητές της πόλης

Στο 14ο Δημοτικό Σχολείο Βέροιας βρέθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης ποδοσφαιριστές της «Βασίλισσας του Βορρά» για να γνωριστούν με τους μαθητές.

Γεωργιάδης, Μπαλάφας, Ναζλίδης και Ντόγος (ο οποίος αξίζει να σημειωθεί ότι υπήρξε μαθητής του σχολείου) είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν στους λιλιπούτειους θαυμαστές τους για τον αθλητισμό, την ευγενή άμιλλα και τον σεβασμό στον αντίπαλο.

Μετά τον… καταιγισμό ερωτήσεων που δέχθηκαν οι ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, υπέγραψαν δεκάδες αυτόγραφα, δίνοντας μεγάλη χαρά στα δεκάδες παιδάκια που ενθουσιάστηκαν βλέποντας από κοντά τα ινδάλματά τους.

Επίσης, η ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ χάρισε στο σχολείο μια φανέλα της ομάδας με τις υπογραφές όλων των αθλητών της ομάδας.

Με αυτή την εκδήλωση που διοργανώθηκε με πρωτοβουλία του συλλόγου γονέων - κηδεμόνων και του συλλόγου διδασκόντων του 14ου Δημοτικού Σχολείου, η ΠΑΕ εγκαινιάζει μια νέα περίοδο εξωστρέφειας προς την τοπική κοινωνία της Βέροιας, και ολόκληρου του Νομού Ημαθίας.

Ήδη σχεδιάζεται - και από τη νέα σεζόν θα υλοποιηθεί - μεγάλη καμπάνια στα σχολεία, που θα συνδυαστεί με μια σειρά προνομίων για τους μικρούς μαθητές, ώστε να γνωρίσουν το ποδόσφαιρο και να βρίσκονται δίπλα στην αγαπημένη μας ομάδα, τη «Βασίλισσα του Βορρά».