ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 783 φορές

Άτυχη η ΒΕΡΟΙΑ έχασε 2-0 στο Αγρίνιο

Δεν κατάφερε να κλείσει την σεζόν με ένα θετικό αποτέλεσμα η «Βασίλισσα του βορρά», η οποία αν και καλύτερη ηττήθηκε με σκορ 2-0 εκτός έδρας από τον Παναιτωλικό.

Οι Βεροιώτες είχαν τον έλεγχο στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης, όμως είτε από ατυχία, είτε από αστοχία δεν κατάφεραν να παραβιάσουν την αντίπαλη εστία. Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Αγρινίου ήταν πιο εύστοχη και με τέρματα των Μαρτίνες (22’) και Μορένο (78’) έφτασε στη νίκη ολοκληρώνοντας με επιτυχία το φετινό πρωτάθλημα.

Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν χωρίς άγχος και πρόσφεραν καλό θέαμα στους 3.000 περίπου φιλάθλους που παρακολούθησαν το παιχνίδι.

Ο Παναιτωλικός μπήκε πιο δυνατά στο ματς και πήρε από την αρχή τον έλεγχο του παιχνιδιού. Ο Άλβες απείλησε στο 3' και στο 5', ο Μαρτίνες στο 11', όμως δε βρήκαν δίχτυα, με τα σουτ του πρώτου να καταλήγουν άουτ και αυτό του δεύτερου να κοντράρει. Άλλο ένα από τον Λαζάρ στο 18' μπλόκαρε ο Καντιμοίρης, ο οποίος απέκρουσε το δυνατό σουτ του Κουτρομάνου λίγο έξω από την περιοχή στο 20'.

Στο 21’ μετά από σέντρα από δεξιά, ο Άλβες έπιασε την δυνατή κεφαλιά από πολύ καλή θέση όμως ο Καντιμοίρης απόκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Ο γκολκίπερ της «Βασίλισσας» νικήθηκε τελικά στο 22ο λεπτό καθώς μετά τη σέντρα-σουτ του Μαρτίνες από δεξιά, ο Μαραγκός έβαλε την προβολή, άλλαξε κάπως την πορεία της μπάλας και την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του! Μάλιστα, τρία λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι είχαν διπλή ευκαιρία με τον Κάπελ για δεύτερο τέρμα αλλά δεν την εκμεταλλεύτηκαν! Ο μεσοεπιθετικός των «καναρινιών» πλάσαρε τον Καντιμοίρη, αρχικά, για να απομακρύνει ο Μπαλάφας, ενώ στη δεύτερη προσπάθειά του πλάσαρε πάνω στον τερματοφύλακα της ΒΕΡΟΙΑΣ.

Μετά το μισάωρο οι «κυανέρυθροι» πήραν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους έφτασαν κοντά στην ισοφάριση.

Στο 37' Ναζλίδης και Τάτος συνεργάστηκαν άψογα, με τον τελευταίο να επιχειρεί να περάσει τον Ράφαελ και να τον πλασάρει για να αποκρούσει ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού. Στη συνέχεια της φάσης ο μεσοεπιθετικός της «Βασίλισσας» πήρε την κόντρα κι έκανε το γύρισμα, με τον Ετζενγκέλε να απομακρύνει. Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με το σουτ-άουτ του Ντουμίτρου στο 43' και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια, με τον Παναιτωλικό να έχει προβάδισμα ενός γκολ.

Στην επανάληψη το σκηνικό άλλαξε. Η ΒΕΡΟΙΑ ήταν πολύ καλύτερη, έπαιξε στο μισό γήπεδο τους Αγρινιώτες, όμως δεν είχε τη λύση και δε σκόραρε. Ο Γεωργιάδης απείλησε με δύο πλασέ στο 49' και στο 56', με τη μπάλα να καταλήγει άουτ στην πρώτη περίπτωση και τον Ράφαελ να μπλοκάρει στην δεύτερη.

Στο 62’ ο Ντουμίτρου με σουτ δεν μπόρεσε να νικήσει τον γκολκίπερ των γηπεδούχων, ενώ στο 70’ ο Γεωργιάδης με «τακουνάκι» δεν βρήκε στόχο. Τέσσερα λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Μαλόν να απειλήσει, όμως το σουτ που επιχείρησε από πλάγια θέση πέρασε λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι του Ράφαελ.

Κόντρα στην ροή του αγώνα, οι Αγρινιώτες διπλασίασαν τα τέρματά τους στην πρώτη τους φάση στο δεύτερο ημίχρονο και... καθάρισαν το ματς! Ήταν το 78ο λεπτό όταν η μπάλα κατέληξε στον Μορένο, μετά από αδράνεια της Βεροιώτικης άμυνας, αυτός έκανε το κοντρόλ με το στήθος και σούταρε με τη μία για να σημειώσει ένα όμορφο γκολ!

Η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε με το σουτ του Τάτου που μπλόκαρε ο Ράφαελ στο 82', την κοντινή κεφαλιά του Λαζάρ που κατέληξε άουτ στο 84' και την απόκρουση του Βραζιλιάνου γκολκίπερ στη νέα προσπάθεια του Τάτου από πολύ καλή θέση, αυτή τη φορά με πλασέ, στο 86'.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Χάβος): Ράφαελ, Κουτρομάνος, Κέβιν, Κούσας, Ετζενγκέλε, Γοδόι (71' Ρουσκουσέδα), Κάπελ, Βιγιαφάνιες, Μαρτίνες (59' Παπουτσογιαννόπουλος), Λαζάρ, Άλβες (67' Μορένο). 

ΒΕΡΟΙΑ (Χριστοφορίδης): Καντιμοίρης, Αμαραντίδης (90' Καταλά), Όστοϊτς, Μαραγκός, Μαλόν, Μπατιόν (81' Κάμπορα), Μπαλάφας, Τάτος, Γεωργιάδης, Ντουμίτρου (73' Άρτσε), Ναζλίδης. 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ, ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ, ΣΤΗΝ «ΚΕΡΚΙΔΑ» ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 11/05…