ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1180 φορές

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΒΕΡΟΙΑ: Ανάλυση αγώνα

Ματς χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον διεξάγεται το απόγευμα της Κυριακής (10/05, 19:00) στο γήπεδο του Αγρινίου, όπου ο τοπικός Παναιτωλικός υποδέχεται τη ΒΕΡΟΙΑ στα πλαίσια της 34ης και τελευταίας αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.

Η ομάδα του Μάκη Χάβου πραγματοποίησαν πολύ καλή πορεία στο μεγαλύτερο διάστημα του πρωταθλήματος, έπαιξαν όμορφο ποδόσφαιρο, όμως στο φινάλε δεν τα κατάφεραν και έμειναν εκτός πλέι οφ. Οι «κιτρινομπλέ» θέλουν να κλείσουν νικηφόρα την φετινή σεζόν και να αποχαιρετήσουν τους φιλάθλους τους με ωραίο θέαμα και πολλά γκολ.

Από την άλλη πλευρά, η «Βασίλισσα» εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή της την περασμένη αγωνιστική, παρότι έχασε εντός έδρας από τον Πανθρακικό, μιας και την ευνόησαν τα υπόλοιπα αποτελέσματα.

Έτσι, θα αγωνιστεί αδιάφορη στο Αγρίνιο έχοντας στον πάγκο της ως υπηρεσιακό προπονητή τον Δημήτρη Χριστοφορίδη και αντιμετωπίζοντας πολλά αγωνιστικά προβλήματα.

ΤΟ ΑΠΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Τρεις απουσίες θα έχει ο Μάκης Χάβος για το ματς με τη «Βασίλισσα του βορρά». Ο Έλληνας τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Σκαραμοτσίνο, Βασιλείου και Μπεχαράνο με τον πρώτο να αισθάνεται ενοχλήσεις, τον δεύτερο να ακολουθεί πρόγραμμα αποφόρτισης και τον τρίτο να κάνει θεραπεία.  

ΒΕΡΟΙΑ: «Βουνό» τα προβλήματα για τον Δημήτρη Χριστοφορίδη, ο οποίος δεν μπορεί να υπολογίζει ούτε λίγο, ούτε πολύ, στις υπηρεσίες οκτώ ποδοσφαιριστών του! Συγκεκριμένα, εκτός μάχης τέθηκαν οι τιμωρημένοι Καλτσάς, Νέτο, Βεργώνης και οι τραυματίες Μπεν (ρήξη χιαστών), Μπαργκάν, Βέρτζος, Καλί και Καμπαγιέρο! Για να συμπληρωθεί η 18αδα, συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή οι Καταλά, Βάσκες και Εσπάρθα, που δεν υπολογίζονται.

ΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Μύγας, Μορένο, Βιγιαφάνιες, Ρουσκουσέδα, Κέβιν, Κουτρομάνος, Ετζενγκέλε, Λαζάρ, Κούσας, Παπουτσογιαννόπουλος, Μαρτίνες, Γοδόι, Άλβες, Στεφανάκος, Θεοδωρίδης, Κάπελ, Μαλεζάς και Ράφαελ.

ΒΕΡΟΙΑ: Καντιμοίρης, Τζινάρ, Όστοϊτς, Καταλά, Άρτσε, Μαραγκός, Αμαραντίδης, Παυλίδης, Μαλόν, Βάσκες, Μπαλάφας, Μπατιόν, Τάτος, Εσπάρθα, Γεωργιάδης, Ντουμίτρου, Ναζλίδης, Κάμπορα.

Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Κουκουλάκης του Συνδέσμου Ηρακλείου. Βοηθούς θα έχει τους Κοντιζά (Πειραιά) και Χαρίση (Γρεβενών).

Η ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ

Αρκετά καλή προϊστορία έχει η ΒΕΡΟΙΑ στο Αγρίνιο απέναντι στον Παναιτωλικό. Σε πέντε ματς πρωταθλήματος και κυπέλλου, οι δύο ομάδες έχουν από μία νίκη, ενώ τρία ματς έχουν λήξει ισόπαλα.

ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ