ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 751 φορές

Συναντήσεις της «Κ» στην Κύπρο

Στην Κύπρο βρέθηκε την εβδομάδα που μας πέρασε η «Κ», με τον εκδότη της Βύλλη Γαλανομάτη και τον υπεύθυνο του site της (kerkidasport.gr), Λεωνίδα Οικονόμου.

Στη μαρτυρική μεγαλόνησο και συγκεκριμένα στο γραφικό Παραλίμνι, είχαν μάλιστα μια τυχαία συνάντηση με τον βορειοελλαδίτη τεχνικό Νίκο Καραγεωργίου που από τον περασμένο Οκτώβριο εργάζεται στην τοπική ομάδα (Ένωση Νέων Παραλιμνίου), την οποία οδήγησε και στην άνοδο στην πρώτη κατηγορία του Κυπριακού πρωταθλήματος.

Η παρέα μεγάλωσε όταν σ’ αυτήν προστέθηκαν αρχικά ο έφορος της ομάδας Πάμπος Βράκας και στην συνέχεια ο πρώην ποδοσφαιριστής του Π.Α.Ο.Κ. και νυν βοηθός του Καραγεωργίου στο Παραλίμνι, Γιασεμάκης Γιασεμής, στου οποίου την καφετέρια έγινε αυτή η τυχαία συνάντηση.

Μέσα από την συζήτηση διαπιστώθηκε ότι οι Κύπριοι είναι άριστα ενημερωμένοι για τα όσα συμβαίνουν στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και ότι οι περισσότεροι υποστηρίζουν μεγάλες ομάδες της Σούπερ Λιγκ, ενώ στην κουβέντα με το Νίκο Καραγεωργίου έγινε αναφορά στις ομάδες που εργάστηκε και στη ΒΕΡΟΙΑ για την οποία έδειξε να γνωρίζει αρκετά πράγματα, ενώ δεν έκρυψε την επιθυμία του να εργαστεί κάποια στιγμή και πάλι στην Ελλάδα.

Και επειδή ο κόσμος είναι μικρός, την επόμενη μέρα σε ένα καφέ την Λευκωσίας υπήρξε μια νέα τυχαία συνάντηση με τον Μιχάλη Υφαντίδη (φωτο κάτω), γιο του παλιού άσσου της ΒΕΡΟΙΑΣ, της ΝΑΟΥΣΑΣ, του ΠΑΟ και της Εθνικής Ελλάδος, Χρήστου Υφαντίδη, τον οποίο γνωρίζαμε από τα μαθητικά του χρόνια στην πόλη της Βέροιας.

Ο Μιχάλης, ο οποίος έχει ασχοληθεί ερασιτεχνικά με το ποδόσφαιρο αγωνιζόμενος σε Ακαδημία Βέροιας, Νάουσα και Αετό Σκύδρας, παντρεύτηκε, ζει και εργάζεται τα τελευταία χρόνια στην Κύπρο και στην συζήτηση θυμηθήκαμε πολλούς κοινούς γνωστούς και πολλά από αυτά που πέρασε κατά την διαμονή του στην Ημαθία.