ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1255 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Ξεκινά το ξεκαθάρισμα του ρόστερ

Μία αγωνιστική απέμεινε για την λήξη του φετινού πρωταθλήματος της Super League, με τη «Βασίλισσα του βορρά» να έχει πλέον εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή της στην κατηγορία.

Έτσι, η διοίκηση της Βεροιώτικης ΠΑΕ ξεκινάει σιγά σιγά το ξεκαθάρισμα του έμψυχου δυναμικού της ομάδας, το οποίο φέτος ήταν κάτι παραπάνω από υπεράριθμο.

Ήδη οι Νίκος Καλτσάς και Μοχάμεντ Μπεν έχουν κλείσει σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, αντίστοιχα, ενώ όλα δείχνουν ότι οι «κυανέρυθροι» δεν θα συνεχίσουν την συνεργασία τους με τον Ραούλ Μπράβο (το συμβόλαιό του λήγει στο τέλος της περιόδου) μιας και δεν έπεισε με την εικόνα του στο γήπεδο ενώ παράλληλα είναι και μεγάλο το συμβόλαιό του για τη «Βασίλισσα».

Στην λίστα με τους παίκτες που δεν θα φορέσουν την φανέλα της ΒΕΡΟΙΑΣ και την νέα σεζόν, βρίσκονται επίσης οι Εσπάρθα, Βάσκες, Καταλά που και αυτοί δεν έχουν ικανοποιήσει με την απόδοσή τους, ενώ ίσως αποχωρήσει και ο γκολκίπερ Τζινάρ. Αντίθετα ο Ιβάν Μαλόν ζήτησε να παραμείνει στην ομάδα και η παραμονή του ή όχι θα αποφασιστεί μετά το τέλος του πρωταθλήματος.

Από εκεί και πέρα, σχεδόν σίγουρη θα πρέπει να θεωρείται η φυγή του Χαβιέρ Κάμπορα, ο οποίος θέλει να βρίσκεται κοντά στην οικογένειά του στην Αργεντινή, ενώ αντίθετα ο συμπατριώτης του Ρομπέρτο Μπατιόν εμφανίζεται θετικός στο να ανανεώσει την συνεργασία του με τους «κυανέρυθρους».

Ερωτηματικό αποτελούν αυτή τη στιγμή οι περιπτώσεις των Βέρτζου, Αμαραντίδη, Καλί, Νέτο, Όστοϊτς, όπως και των Ντουμίτρου και Καμπαγέρο που λήγει ο δανεισμός τους, ενώ για τον Μπαργκάν έχει δείξει ενδιαφέρον ο Π.Α.Ο.Κ. και κάποιες ομάδες του εξωτερικού.

Τον τελευταίο λόγο, βέβαια, σε όλες τις αποφάσεις θα έχει ο νέος τεχνικός διευθυντής Ζήσης Βρύζας σε συνεργασία με το νέο προπονητή Βλάνταν Ίβιτς, οι οποίοι αναμένεται να πιάσουν δουλειά μετά την λήξη του πρωταθλήματος.

Ανησυχία για Μπεν

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι «κυανέρυθροι» είχαν ρεπό την Τρίτη (05/05) και θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους για το τελευταίο ματς της σεζόν κόντρα στον Παναιτωλικό, με προπόνηση που θα διεξαχθεί το πρωί της Τετάρτης (06/05).

Αυτό που ανησυχεί τους ανθρώπους της ομάδας είναι η περίπτωση του Μοχάμεντ Μπεν, ο οποίος αποχώρησε με πρόβλημα στο γόνατο από το ματς με τον Πανθρακικό και το απόγευμα της Τρίτης (05/05) υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του.

Οι πρώτες εκτιμήσεις δεν είναι πολύ ενθαρρυντικές, καθώς υπάρχουν φόβοι πως έχει υποστεί ρήξη χιαστών και όλοι περιμένουν πλέον τα αποτελέσματα των εξετάσεών του, ευχόμενοι να πάνε όλα καλά και ο 25χρονος επιθετικός από τις Κομόρες να επανέλθει το συντομότερο στην αγωνιστική δράση.