ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 2084 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Τα «τσούγκρισαν» Καρυπίδης - Γαϊτάνος!

Μπορεί η «Βασίλισσα του βορρά» να εξασφάλισε χθες και μαθηματικά την παραμονή της στην Σούπερ Λίγκα, ωστόσο κάθε άλλο παρά ευχάριστο ήταν το κλίμα στις τάξεις της ομάδας.

Και αυτό λόγω της κακής εμφάνισης και της ήττας από τον Πανθρακικό, κάτι που προκάλεσε τις αντιδράσεις του κόσμου, τόσο κατά την διάρκεια όσο και μετά το τέλος του αγώνα, με κύριο αποδέκτη των «παραπόνων» τον ιδιοκτήτη και πρόεδρο της ΠΑΕ Θεόδωρο Καρυπίδη.

Η απουσία του Στέφανου Γαϊτάνου από τον πάγκο της ομάδας στο συγκεκριμένο παιχνίδι πυροδότησε διάφορα σενάρια στις κερκίδες, κάτι που είχε φοβηθεί, είναι η αλήθεια, πριν το παιχνίδι ο Θ. Καρυπίδης και οι συνεργάτες του και γι’ αυτό εξάντλησαν την πίεσή τους προς τον «Στρατηγό», ώστε παρά το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε (ταλαιπωρούταν από ίωση) να σφίξει τα δόντια και να καθίσει στον πάγκο, γιατί επίσης πίστευαν ότι η παρουσία του και μόνο θα επιδρούσε θετικά στην ψυχολογία των παικτών.

Η άρνηση του Γαϊτάνου είναι αλήθεια ότι στεναχώρησε τους ανθρώπους της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ και αυτή η στεναχώρια έγινε θυμός προς το πρόσωπο του πολύπειρου τεχνικού, μετά τα όσα ακολούθησαν του αγώνα.

Έτσι, μέχρι σήμερα δεν υπήρξε άλλη επαφή μεταξύ των δύο ανδρών (Καρυπίδη - Γαϊτάνου), με τον ισχυρό άνδρα της «Βασίλισσας» να μην απαντάει -σύμφωνα με πληροφορίες- ούτε στις τηλεφωνικές κλήσεις του προπονητή, εδώ και ένα 24ωρο.

Όλα αυτά οδηγούν στο συμπέρασμα ότι το διαζύγιο μεταξύ των δύο πλευρών θα είναι αναπόφευκτο, ενώ τα γεγονότα καθιστούν δύσκολη την συνεργασία τους και στο κομμάτι των τμημάτων υποδομής, που μέχρι σήμερα ήταν υπεύθυνος ο Στέφανος Γαϊτάνος!