ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 2631 φορές

Από τη ΒΕΡΟΙΑ στην Εθνική Αιγύπτου ο Αντώνης Σαριόγλου!

Στην Εθνική ομάδα της Αιγύπτου θα ενσωματωθεί μετά το τέλος του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ ο Αντώνης Σαριόγλου! Ο μεταφραστής - βοηθός προπονητή του Χοσέ Κάρλος Γκρανέρο στη ΒΕΡΟΙΑ, δέχθηκε με χαρά την πρόταση του Έκτορ Ραούλ Κούπερ να αναλάβει την θέση του γυμναστή στην ομάδα.

Σχολιάζοντας την εξέλιξη αυτή ο Αντώνης Σαριόγλου τόνισε στην κάμερα της NOVA τα εξής:

«Ο κ. Κούπερ μου δίνει μια πολύ τιμητική θέση για μένα στην Εθνική ομάδα της Αιγύπτου, σαν γυμναστής του. Είχαμε συνεργαστεί στον Άρη και προσπάθησε κι άλλες φορές να με ενσωματώσει στο προπονητικό του επιτελείο. Δυστυχώς αυτές οι προσπάθειες δεν είχαν ευτυχή κατάληξη. Τώρα όλα πήγαν καλά και πρώτα ο Θεός εύχομαι να έχουμε μια καλή πορεία.

Αυτό, βεβαίως, δεν σημαίνει πως σταματώ από τη ΒΕΡΟΙΑ. Εφόσον υπάρξουν οι προϋποθέσεις, με την παρουσία ξένων παικτών στην ομάδα, είμαι διαθέσιμος να συνεχίσω με πολύ μεγάλη χαρά. Άλλωστε η συνεργασία μου με τους ανθρώπους της ΒΕΡΟΙΑΣ ήταν και είναι άψογη».

Ο Αντώνης Σαριόγλου, είναι απόφοιτος των ΤΕΦΑΑ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο. Εργάστηκε στον Άρη από το 2008-13, στον Ηρακλή την περίοδο 2013-14 και την τρέχουσα σεζόν, στη ΒΕΡΟΙΑ. Τώρα, προσθέτει στο βιογραφικό του και την εθνική Αιγύπτου!