ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 898 φορές

Κατώτερη των περιστάσεων η ΒΕΡΟΙΑ έχασε 0-1 από Πανθρακικό!

Ήττα σοκ γνώρισε στην έδρα της η ΒΕΡΟΙΑ από τον Πανθρακικό με 1-0, στο πλαίσιο της 33ης και προτελευταίας αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ!

Οι «κυανέρυθροι» χωρίς τον Στέφανο Γαϊτάνο στον πάγκο τους (διαβάστε εδώ) δεν παρουσίασαν το καλό αγωνιστικό τους πρόσωπο και έχασαν από μια ομάδα που έπαιζε το τελευταίο της χαρτί για την παραμονή και έδειξε ότι ήθελε περισσότερο τη νίκη.

Πλέον, η «Βασίλισσα» που ολοκλήρωσε το ματς με 9 παίκτες λόγω αποβολής των Νέτο και Καλτσά, θέλει τον έναν βαθμό της ισοπαλίας στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, για να σφραγίσει και μαθηματικά την παραμονή της και να μην μπλέξει σε διάφορα σενάρια ισοβαθμιών.

Χωρίς πολλές φάσεις κύλησε το πρώτο ημίχρονο, με τη «Βασίλισσα» να έχει το πάνω χέρι και να προσπαθεί να πετύχει κάποιο γκολ, ενώ τους φιλοξενούμενους να θέλουν να χτυπήσουν στην κόντρα.

Στο 13’ η πρώτη καλή στιγμή ήταν για τους γηπεδούχους, με τον Αθανασιάδη να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ το σουτ του Ντουμίτρου.

Οι Βεροιώτες συνέχισαν να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 30’ η κεφαλιά από πολύ καλή θέση του νεοεισελθόντα Ναζλίδη (πέρασε στην θέση του Μπεν που τραυματίστηκε) έφυγε πάνω από τα δοκάρια της εστίας του Πανθρακικού.

Η ομάδα της Κομοτηνής έκανε αισθητή την παρουσία της στο 41’ όταν ο Καντιμοίρης απέκρουσε σε κόρνερ της σέντρα-σουτ του Τζάνη.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με ευκαιρία για τη «Βασίλισσα», όταν το σουτ του Βεργώνη στο 48’ πέρασε λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Αθανασιάδη.

Στην συνέχεια ο Πανθρακικός ανέβασε την απόδοσή του, ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων και πίεσε την εστία του Καντιμοίρη, χωρίς ωστόσο να κάνει την μεγάλη φάση.

Το ματς κύλησε με τους παίκτες των δύο ομάδων να προσπαθούν να πετύχουν κάποιο γκολ χωρίς όμως να τα καταφέρνουν, με τους φιλοξενούμενους να τα παίζουν όλα για όλα στο τελευταίο δεκάλεπτο για να πάρουν την πολυπόθητη νίκη.

Τα δεδομένα άλλαξαν στο 81’ όταν ο Πανθρακικός κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Ιγκόρ από τον Νέτο, με τον διαιτητή να αποβάλλει μάλιστα με 2η κίτρινη κάρτα τον παίκτη της ΒΕΡΟΙΑΣ!

Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε εύστοχα στο 83ο λεπτό ο Ιγκορ γράφοντας το 0-1 για την ομάδα της Κομοτηνής!

Τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα για τους γηπεδούχους στο 87’ όταν έμειναν με 9 παίκτες έπειτα από αποβολή με δεύτερη κίτρινη του Καλτσά για σκληρό φάουλ.

Μέχρι το τελικό σφύριγμα του διαιτητή Μάνταλου, δεν σημειώθηκε κάποια άλλη φάση με τον Πανθρακικό να πανηγυρίζει μια πολύ σημαντική νίκη στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή και τη ΒΕΡΟΙΑ να προβληματίζει με την εικόνα που έδειξε στο γήπεδο και να απογοητεύει τους φιλάθλους της.

ΒΕΡΟΙΑ (Λαναρής-Χριστοφορίδης): Καντιμοίρης, Μαραγκός, Αραγονές, Καλί, Νέτο, Βεργώνης, Μπαλάφας, Ντουμίτρου (85’ Καμπαγιέρο), Καλτσάς, Γεωργιάδης (66’ Τάτος), Μπεν (28’ λ.τ. Ναζλίδης).

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Μάνουελ Ρόκα): Αθανασιάδης, Εμπόου, Μελίσσης, Μεχία, Ρομέου, Χρήστου, Τζάνης (90’+ Χασομέρης), Μπαϊκαρά, Ντιγκινί (80’ Μάρτινς), Κάσες (85’ Ηλιάδης), Ίγκορ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ, ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ, ΣΤΗΝ «ΚΕΡΚΙΔΑ» ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 04/05…