ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 962 φορές

ΒΕΡΟΙΑ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Ανάλυση αγώνα

Το τελευταίο -και πιο κρίσιμο- εντός έδρας παιχνίδι της φετινής σεζόν δίνει το απόγευμα της Κυριακής (03/05, 19:00) η ΒΕΡΟΙΑ, η οποία υποδέχεται τον Πανθρακικό στο Δημοτικό στάδιο της πόλης για την 33η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Η «Βασίλισσα» που θέλει ακόμα έναν βαθμό για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την σωτηρία της, τίθεται αντιμέτωπη με την ομάδα της Κομοτηνής που παίζει το τελευταίο της χαρτί για την παραμονή και είναι σίγουρο οτι θα τα δώσει όλα για τη νίκη, καθώς με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα αποχαιρετάει την κατηγορία.

ΤΟ ΑΠΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟ

ΒΕΡΟΙΑ: Με μοναδικό πρόβλημα τον ανέτοιμο Μπαργκάν ολοκλήρωσε την προετοιμασία της η «Βασίλισσα του βορρά». Ωστόσο, ο Στέφανος Γαϊτάνος άφησε εκτός αποστολής για αγωνιστικούς λόγους τους έμπειρος Χαβιέρ Κάμπορα, Ρομπέρτο Μπατιόν και Ραούλ Μπράβο!

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Ο Πανθρακικός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του με τον Μανουέλ Ρόκα να μετρά δύο απουσίες και δύο επιστροφές παικτών του. Συγκεκριμένα, λείπει ο τραυματίας Λαδάκης και ο τιμωρημένος Ποτουρίδης, ενώ επιστρέφουν από τιμωρία οι Μεχία και Εμπόου.

ΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

ΒΕΡΟΙΑ: Καντιμοίρης, Τζινάρ, Μαλόν, Βέρτζος, Μαραγκός, Καλί, Νέτο, Αμαραντίδης, Μπαλάφας, Όστοϊτς, Βεργώνης, Τάτος, Καμπαγιέρο, Γεωργιάδης, Ντουμίτρου, Μπεν, Καλτσάς, Ναζλίδης.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Αθανασιάδης, Πασχαλάκης, Μελίσσης, Χρήστου, Εμπόου, Σερφά, Τσουμάνης, Μεχία, Ρομέου, Ηλιάδης, Ροτζέριο, Κάσες, Μπαϊκαρά, Ντιγκινί, Τζάνης, Μπάλντα, Χασομέρης, Ιγκόρ.

Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Ο Σταύρος Μάνταλος από την Καβάλα θα είναι ο «άρχοντας» της αναμέτρησης, έχοντας βοηθούς τους Αλεξέα (Μεσσηνίας) και Γεωργαράκο (Αθηνών). Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Κομίνης από την Θεσπρωτία.

Η ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ

Η 7η αναμέτρηση ανάμεσα σε ΒΕΡΟΙΑ και Πανθρακικό στην πρωτεύουσα της Ημαθίας, είναι αυτή που θα διεξαχθεί το απόγευμα της Κυριακής. Στις προηγούμενες 6 φορές που βρέθηκαν αντιμέτωπες οι δύο ομάδες, η «Βασίλισσα» νίκησε τρείς φορές, δύο ματς έληξαν ισόπαλα, ενώ μία φορά επικράτησαν οι φιλοξενούμενοι.

ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ