ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1331 φορές

Καρυπίδης σε παίκτες: «Κλείστε τα αυτιά σας!»

Τους ποδοσφαιριστές της «Βασίλισσας του βορρά» επισκέφθηκε το πρωί της Δευτέρας (27/04) ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ομάδας, Θόδωρος Καρυπίδης.

Ο ισχυρός άνδρας των «κυανέρυθρων» θέλησε να τονώσει ακόμα περισσότερο την ψυχολογία τους και πριν την προπόνηση συνομίλησε μαζί τους, ζητώντας τους να είναι συγκεντρωμένοι στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις και να μην δίνουν σημασία σε όσα ακούγονται και γράφονται τις τελευταίες μέρες.

«Κλείστε τα αυτιά σας για όσα ακούτε και διαβάζετε» ήταν τα πρώτα λόγια του Θόδωρου Καρυπίδη, ο οποίος αναφερόμενος στα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας για τον προ διετίας αγώνα με τον Ολυμπιακό, τόνισε ότι την υπόθεση χειρίζονται ικανοί νομικοί και υπάρχει διαβεβαίωση πως η ομάδα δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο, αφού δεν αποκόμισε όφελος από την συγκεκριμένη αναμέτρηση μιας και ηττήθηκε.

Σχετικά με τα όσα γράφονται για αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών από το ρόστερ της ομάδας, ο πρόεδρος της Βεροιώτικης ΠΑΕ είπε ότι δεν ισχύουν και ότι ο απολογισμός θα γίνει στο τέλος της σεζόν από το νέο προπονητή και το νέο τεχνικό διευθυντή.

Τέλος, ζήτησε από τους παίκτες να τα δώσουν όλα τις τελευταίες δύο αγωνιστικές για να πετύχουν ισάριθμες νίκες και η ομάδα να τερματίσει όσο ψηλότερα γίνεται στον βαθμολογικό πίνακα.