ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 975 φορές

Η… ακτινογραφία των παικτών της «Βασίλισσας»

Το τιμ της «ΚΕΡΚΙΔΑΣ» ακτινογραφεί την απόδοση των ποδοσφαιριστών της ΒΕΡΟΙΑΣ, στην μεγάλη νίκη με 4-0 κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στο Δημοτικό στάδιο.

Αναλυτικά:

ΚΑΝΤΙΜΟΙΡΗΣ: Όσες φορές χρειάστηκε να επέμβει ήταν εκεί και φώναξε παρών. Ιδιαίτερα στην φάση του Μάσα στις αρχές του πρώτου ημιχρόνου, έκανε μια εκπληκτική επέμβαση και κράτησε το 0-0.

ΒΕΡΤΖΟΣ: Έπαιξε με περίσσια ψυχή. Έβγαλε εκτός παιχνιδιού τόσο τον Μάσα όσο και τον Γιαννιώτα όταν αυτοί άλλαζαν θέσεις. Ήταν πολύ καλός στα αμυντικά του καθήκοντα.

ΝΕΤΟ: Κλήθηκε να αγωνιστεί ως αριστερός οπισθοφύλακας με σκοπό να περιορίσει τον Γιαννιώτα. Τα κατάφερε με τον καλύτερο τρόπο καθώς ο ταχύτατος επιθετικός δεν φάνηκε ιδιαίτερα στο ματς.

ΜΑΡΑΓΚΟΣ - ΚΑΛΙ: Αλάνθαστοι στα αμυντικά του καθήκοντα. Έδωσαν πολλές και δυνατές μάχες και βγήκαν κερδισμένοι σε όλες. Έβγαιναν πρώτοι στις αμυντικές τους προσπάθειες και γενικά νίκησαν κατά κράτος τους αντιπάλους τους.

ΜΠΑΛΑΦΑΣ: Έκανε αθόρυβη δουλειά στον χώρο του κέντρου, καλύπτοντας πολλά χιλιόμετρα. Μάρκαρε σωστά τους αντιπάλους του έχοντας περισσότερο αμυντικό ρόλο στο παιχνίδι.

ΒΕΡΓΩΝΗΣ: Πραγματικός ηγέτης στην μεσαία γραμμή. Άξια εμφάνιση για τον αρχηγό της ΒΕΡΟΙΑΣ που επέστρεψε με τον καλύτερο τρόπο στις θετικές εμφανίσεις. Έτρεξε πολύ, μάρκαρε ασφυκτικά τους αντιπάλους του και δεν έχασε καμία μονομαχία στον άξονα. Βοήθησε αρκετά και στην ανάπτυξη του παιχνιδιού.

ΚΑΛΤΣΑΣ: Ήταν πολύ κινητικός και δραστήριος, βοηθώντας την ομάδα του τόσο επιθετικά όσο και ανασταλτικά. Έψαξε το γκολ αλλά δεν κατάφερε να το πετύχει, όμως έδωσε μια ωραία ασιστ στον Ντουμίτρου για να πετύχει το 1-0.

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Αρκετά ορεξάτος, ήταν μέσα στις φάσεις αλλά δεν μπόρεσε να κάνει γκολ τις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν. Δεν απέφυγε για ένα ακόμη παιχνίδι τα εύκολα λάθη.

ΝΤΟΥΜΙΤΡΟΥ - ΜΠΕΝ: Το «έγχρωμο» επιθετικό δίδυμο της «Βασίλισσας» αποτέλεσε… κίνδυνο - θάνατο για την εστία του Αστέρα! Σε μεγάλη μέρα τόσο ο Ιταλός όσο και ο Γάλλος, έκαναν άνω κάτω την αντίπαλη περιοχή και σκόραραν τα τρία από τα τέσσερα γκολ της ομάδας τους.

ΚΑΜΠΑΓΙΕΡΟ: Έδειξε για μία ακόμη φορά την ποιότητά του στον χώρο της μεσαίας γραμμής. Πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο δεύτερο ημίχρονο και έδωσε νέα πνοή στην ομάδα του, πετυχαίνοντας μάλιστα και ένα τέρμα!

ΚΑΜΠΟΡΑ - ΜΠΑΤΙΟΝ: Οι δύο έμπειροι Αργεντινοί ποδοσφαιριστές πέρασαν στο ματς στα τελευταία λεπτά, όταν όλα είχαν κριθεί και δεν πρόλαβαν να προσφέρουν κάτι το ιδιαίτερο.