ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 922 φορές

Βεργώνης: «Ακόμα δεν τελείωσε τίποτα…»

Μετά την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης, ο -εκ των κορυφαίων της ΒΕΡΟΙΑΣ- Αλέξανδρος Βεργώνης τόνισε πως η ομάδα τους πήρε μία σπουδαία νίκη αλλά θέλει ακόμα βαθμούς για να σιγουρέψει την παραμονή της.  

Αναλυτικά:

«Θα μπορούσαμε να είχαμε σιγουρέψει την παραμονή εδώ και καιρό. Παρά τη νίκη μας δεν έχει τελειώσει τίποτα. Μαθηματικά ακόμα δεν έχουμε σωθεί οπότε δεν πρέπει να εφησυχάζουμε. Μπορεί να έχουμε το σίγουρο τρίποντο με τη Νίκη Βόλου αλλά θέλουμε βαθμούς ακόμα για να παραμείνουμε στην κατηγορία.

Έγιναν πολλά λάθη και φτάσαμε στο σημείο να παλεύουμε για την σωτηρία μας από εκεί που διεκδικούσαμε θέση στα πλέι οφ. Αυτό που προέχει είναι να ηρεμήσουμε. Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη και θα πρέπει να κοιτάξουμε από δω και στο εξής το ματς που ακολουθεί με τον Πανθρακικό».

Για το τί άλλαξε ο Στέφανος Γαϊτάνος: «Νομίζω ότι φαίνεται στην ένταση και στην αποφασιστικότητα που βγάζει η ομάδα στο γήπεδο. Μας υπενθύμισε την αξία μας σαν ποδοσφαιριστές και αυτό που δείξαμε στον πρώτο γύρο πιστεύω ότι επανέρχεται».