ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 821 φορές

ΒΕΡΟΙΑ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Ανάλυση αγώνα

Με μια σπουδαία αναμέτρηση πέφτει απόψε (19:30) η αυλαία της 31ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ.

Η «Βασίλισσα του βορρά» υποδέχεται τον ευρωπαίο Αστέρα Τρίπολης, έχοντας στόχο να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα που θα την φέρει ακόμα πιο κοντά στη μαθηματική εξασφάλιση της παραμονής της στην κατηγορία, ιδιαίτερα μετά τα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου που περιέπλεξαν ακόμα περισσότερο τα πράγματα στην ουρά της βαθμολογίας.

Οι «κυανέρυθροι» με τον Στέφανο Γαϊτάνο να επιστρέφει στον πάγκο τους, θέλουν να δείξουν το καλό τους αγωνιστικό πρόσωπο, όπως στο ματς με τον Παναθηναϊκό και να ευχαριστήσουν τους φιλάθλους τους που αναμένεται να δώσουν δυναμικό παρών στις κερκίδες του Δημοτικού σταδίου Βέροιας.

Από την πλευρά της η ομάδα της Τρίπολης που προέρχεται από μια εκπληκτική εμφάνιση στη Λεωφόρο απέναντι στον Παναθηναϊκό (2-2), μόνο αδιάφορη δεν θα είναι αφού ήρθε στην πρωτεύουσα της Ημαθίας με μοναδικό στόχο την κατάκτηση ενός θετικού αποτελέσματος, που θα την διατηρήσει στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

ΤΟ ΑΠΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟ

ΒΕΡΟΙΑ: Με απογευματινή προπόνηση ολοκληρώθηκε την Κυριακή η προετοιμασία των «κυανέρυθρων», με τον «Στρατηγό» να μην υπολογίζει στις υπηρεσίες δύο ποδοσφαιριστών του. Ο λόγος για τον Κενάν Μπαργκάν που δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και αποκλείστηκε από την αποστολή, αλλά και τον Δημήτρη Αμαραντίδη που είναι τιμωρημένος. Εκτός έμειναν και οι Ραούλ Μπράβο, Θωμάς Ναζλίδης για αγωνιστικούς λόγους!

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Με τέσσερις απουσίες θα παραταχθεί απέναντι στη ΒΕΡΟΙΑ ο Αστέρας Τρίπολης. Ο Στάικος Βεργέτης δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Μπαράλες, Γκόιαν και Αλόκο, που έκαναν θεραπεία όλη την εβδομάδα, όπως και τον τιμωρημένο Κουρμπέλη.

ΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

ΒΕΡΟΙΑ: Καντιμοίρης, Τζινάρ, Μαλόν, Βέρτζος, Μαραγκός, Καλί, Νέτο, Μπαλάφας, Μπατιόν, Όστοϊτς, Βεργώνης, Τάτος, Καμπαγιέρο, Γεωργιάδης, Παυλίδης, Ντουμίτρου, Μπεν, Καλτσάς, Κάμπορα.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Θεοδωρόπουλος, Κοσίτσκι, Ζησόπουλος, Σανκαρέ, Λούι, Παντελιάδης, Τσοκάνης, Κιτοκό, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Νίκο, Γιαννιώτας, Μάσα, Ρόλε, Λομπάτο, Μπαντιμπανγκά, Πάρα, Σκούρτης.

Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Ο Αριστομένης Κουτσιαύτης από τον σύνδεσμο Άρτας ορίσθηκε να διευθύνει τον κρίσιμο αποψινό αγώνα, έχοντας βοηθούς τους Γκάγκα (Λάρισας) και Τάτση (Ηπείρου). Τέταρτος διαιτητής είναι ο Παπαπέτρου από την Αθήνα.

Η ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ

Η 5η αναμέτρηση ανάμεσα σε ΒΕΡΟΙΑ και Αστέρα Τρίπολης στην πρωτεύουσα της Ημαθίας, είναι αυτή που θα διεξαχθεί το απόγευμα της Δευτέρας. Στις προηγούμενες 4 φορές που βρέθηκαν αντιμέτωπες οι δύο ομάδες την τελευταία 15ετία, η «Βασίλισσα» μετράει 2 νίκες (2007-08 και 2013-14), ο Αστέρας μία νίκη (2012-13) και ένα ματς έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα (2006-07).

ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ