ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 852 φορές

Γαϊτάνος: «Η μητέρα των μαχών!»

Έτοιμοι για το σπουδαίο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης είναι άπαντες στη ΒΕΡΟΙΑ όπως δήλωσε στην κάμερα του novasports και στον Γιάννη Πάγκο ο Στέφανος Γαϊτάνος. «Θέλουμε το αποτέλεσμα για να κλειδώσουμε την παραμονή» σχολίασε σχετικά.

Αναλυτικά:

«Σίγουρα πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Θα το χαρακτήριζα ως… τη μητέρα των μαχών. Άγχος και πίεση είναι λέξεις που είναι σε συνάρτηση με το τί πιστεύουμε εμείς. Και αυτό που πιστεύουμε είναι ότι έχουμε μια καλή ομάδα που είναι έτοιμη να ανταποκριθεί σε όλες τις δυσκολίες.

Το τελευταίο διάστημα που είμαι μαζί με τα παιδιά η ομάδα έδειξε ένα καλό πρόσωπο και νομίζω ότι θα ξεπεράσουμε τις όποιες δυσκολίες του αγώνα για να φτάσουμε σε ένα αποτέλεσμα, που θα σημαίνει για εμάς και παραμονή στην κατηγορία.

Σεβόμαστε τον κάθε αντίπαλο και πολύ περισσότερο μια ομάδα όπως είναι ο Αστέρας, η οποία μάλιστα τελευταία έχει φέρει πολύ θετικά αποτελέσματα και δείχνει να αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο.

Άρα λοιπόν μετράμε τις δυνατότητες και την αξία του Αστέρα, ενώ από την άλλη σκεφτόμαστε και δουλεύουμε με κομμάτια που θα μας επιτρέψουν να ανταπεξέλθουμε σ’ αυτές τις δυσκολίες για να φτάσουμε στο θετικό αποτέλεσμα.

Πρέπει να βρούμε μια ισορροπία στο πώς θα αμυνθούμε απέναντι σε μια επιθετική ομάδα και σίγουρα είναι σημαντικό το ότι ο Μπαράλες δεν θα αγωνιστεί. Από την άλλη θα πρέπει να βρούμε λύσεις και στο επιθετικό κομμάτι».

Για την παρουσία του κόσμου σχολίασε: «Είναι φυσιολογικό ο κόσμος να έρθει σ’ αυτό το παιχνίδι και να βοηθήσει την ομάδα. Άλλωστε η ΒΕΡΟΙΑ είναι υπόθεση όλης της πόλης και πιστεύω ότι η συμπαράσταση των φιλάθλων θα είναι η ανάλογη».