ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1499 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Συμφωνία με Ζήση Βρύζα!

Παρά το γεγονός ότι η ομάδα ακόμα δεν έχει εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή της στην κατηγορία, οι ιθύνοντες της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ σχεδιάζουν ήδη την επόμενη μέρα της «Βασίλισσας».

Έτσι, μετά την συμφωνία με τον Βλάνταν Ίβιτς για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας με το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής σεζόν, οι «κυανέρυθροι» έχουν δώσει τα χέρια και με τον Ζήση Βρύζα για την θέση του τεχνικού διευθυντή. Μάλιστα, ο πρώην παράγοντας και παλιός παίκτης του Π.Α.Ο.Κ. βρέθηκε τις τελευταίες μέρες στην πρωτεύουσα της Ημαθίας για τις τελικές επαφές με την διοίκηση της Βεροιώτικης ΠΑΕ και το μόνο που απομένει πλέον είναι η επίσημη ανακοίνωση για την έναρξη της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών!

Ο Βρύζας, λοιπόν, ένας επαγγελματίας χαμηλών τόνων που ουδέποτε έχει προκαλέσει με τη συμπεριφορά του, θα αναλάβει να «χτίσει» τη ΒΕΡΟΙΑ της νέας αγωνιστικής σεζόν. Άλλωστε, όπως απέδειξε στον Π.Α.Ο.Κ., μπορεί να κάνει εξαιρετικές μεταγραφικές επιλογές χωρίς αυτές να... κοστίζουν ιδιαίτερα, αφού είναι άριστος γνώστης της αγοράς του εξωτερικού.

Επέστρεψαν στο γήπεδο

Στις προπονήσεις επέστρεψαν το απόγευμα της Τρίτης (14/04) οι ποδοσφαιριστές της «Βασίλισσας» μετά την άδεια που πήραν για να περάσουν με τις οικογένειές τους τις διακοπές του Πάσχα.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ζέσταμα και ασκήσεις φυσικής κατάστασης, με τους Μπαργκάν και Γεωργιάδη να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα. Ο πρώτος δύσκολα θα δώσει το παρών στο ματς της ερχόμενης Δευτέρας με τον Αστέρα Τρίπολης, σε αντίθεση με τον δεύτερο που ανεβάζει συνεχώς ρυθμούς.

Σίγουρος απών από την συγκεκριμένη αναμέτρηση θα είναι ο τιμωρημένος Δημήτρης Αμαραντίδης, ενώ άγνωστο είναι ακόμα ποιος προπονητής θα καθίσει στον πάγκο της ομάδας!

Η προετοιμασία των «κυανέρυθρων» θα συνεχιστεί την Τετάρτη (15/04) με προπόνηση που θα πραγματοποιηθεί στο Αθλητικό Κέντρο Ταγαροχωρίου στις 11.00 το πρωί.