ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1393 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Ισοπαλη στην Ξανθη η Κ20

Ισόπαλη 1-1 αναδείχθηκε η ομάδα Κ20 της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ στην Ξάνθη απέναντι στην τοπική ομάδα, για την εξ αναβολής 18η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Οι "κυανερυθροι" προηγήθηκαν με κεφαλιά του Ξόμπλιου στο 20’, είχαν δοκάρι στο 32’ με τον Ντόγο κι ένα ακυρωθέν γκολ με τον τελευταίο στο 8ο λεπτό.

Οι γηπεδούχοι, που ανέβασαν την απόδοσή τους στο β’ μέρος, ισοφάρισαν με τον Πασχαλάκη στο 44’ είχαν δύο ακυρωθέντα γκολ με τους Χατζητερζόγλου (46’) και Φασίδη (63’), δοκάρι με τον Λαζαρίδη (72’) κι ακόμη δύο πολύ καλές στιγμές με τις κεφαλιές των Λαζαρίδη και Χατζητερζόγλου στο 74’ και 77’ αντίστοιχα.

Το 1-1 όμως δεν άλλαξε ούτε με την μεγάλη ευκαιρία του Μάνου στο 92’ και οι δύο αντίπαλοι πήραν από ένα βαθμό με τους γηπεδούχους να φτάνουν τους 46 και τους φιλοξενούμενους που έχουν ένα παιχνίδι περισσότερο τους 47.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Χρήστος Κακουλίδης (Ραήφ Οζγκάν – Τζιώτζιος) της ΕΠΣ Θράκης.

ΞΑΝΘΗ: Δεμένικος, Τουμαντζίδης, Ζώτος, Πουλουκτσής, Προύντζος (46’ Χατζητερζόγλου), Μπουνταγκίδης, Δημητριάδης, Μελισσόπουλος, Πασχαλάκης (86’ Δελής), Φασίδης, Χατζής (46’ Λαζαρίδης).

ΒΕΡΟΙΑ: Βασιλειάδης, Δερμιτζάκης, Λαζόπουλος, Τούφας, Παπαγεωργίου, Γιαννόπουλος (85’ Κουτρουμπαλος), Ντόγος, Ντέιβιντ (55’ Παπαδόπουλος), Μάνος, Νικολαΐδης (67’ Καψάλης), Ξόμπλιος.