ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1339 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Τι έγινε στην συνάντηση Καρυπίδη - Γαϊτάνου

Μία ακόμα συνάντηση είχαν το βράδυ της Δευτέρας (06/04) ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ Θόδωρος Καρυπίδης με τον υπεύθυνο των τμημάτων υποδομής της ομάδας, Στέφανο Γαϊτάνο.

Ο ισχυρός άνδρας της «Βασίλισσας» συνομίλησε για αρκετή ώρα με τον «Στρατηγό», μέσα σε πολύ καλό κλίμα, ζητώντας του να συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας μέχρι και το τέλος του φετινού πρωταθλήματος, μετά και την διαφαινόμενη άρνηση του Βλάνταν Ίβιτς να αναλάβει από τώρα την τεχνική ηγεσία των «κυανέρυθρων».

Ο Γαϊτάνος αυτή τη φορά φάνηκε πιο διαλλακτικός και έδειξε θετικός στην πρόταση του προέδρου, μπροστά στο ενδεχόμενο να μείνει η ομάδα χωρίς προπονητή στα τρία ματς που απομένουν και με την παραμονή να μην είναι ακόμη μαθηματικά εξασφαλισμένη. 

Μάλιστα, ο «Στρατηγός» έδωσε το παρόν στην προπόνηση της Τρίτης (07/04) και μίλησε στους ποδοσφαιριστές για το πώς έχει διαμορφωθεί η κατάσταση κι όπως όλα δείχνουν θα είναι αυτός που θα καθοδηγήσει την ομάδα έως το φινάλε της φετινής σεζόν.

Όπως αναφέραμε και σε χθεσινό μας ρεπορτάζ, οι ιθύνοντες του συλλόγου βρίσκονται παράλληλα και σε αναζήτηση του νέου τεχνικού διευθυντή, με το όνομα του Ίλια Ίβιτς να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο αλλά και την περίπτωση του Ζήση Βρύζα να μην έχει ακόμα εγκαταλειφθεί, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες.