ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1398 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Ο Ίβιτς, ο Γαϊτάνος και ο νέος τεχνικός διευθυντής

Ο Βλάνταν Ίβιτς θα είναι -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- ο νέος προπονητής της «Βασίλισσας του βορρά». Ο Σέρβος τεχνικός ήταν στην κορυφή της λίστας της διοίκησης, όπως αναφέραμε και σε προηγούμενα ρεπορτάζ μας, με τις πληροφορίες να θέλουν τις δύο πλευρές να έχουν έρθει σε συμφωνία.

Ωστόσο, αυτό που μένει να ξεκαθαρίσει είναι το πότε θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία των «κυανέρυθρων» ο νεαρός προπονητής, αν δηλαδή θα μετακομίσει στην πρωτεύουσα της Ημαθίας μετά το Πάσχα ή αν θα περιμένει πρώτα να ολοκληρωθεί το φετινό πρωτάθλημα, κάτι που φαντάζει και το πιο πιθανό.

Οι ιθύνοντες της Βεροιώτικης ΠΑΕ, πάντως, πιέζουν ώστε να αναλάβει από τώρα τα ηνία ο τεχνικός της ομάδας Κ20 του Π.Α.Ο.Κ. και σίγουρα αυτό θα ήταν το ιδανικότερο, ώστε να υπάρξει ένα ψυχολογικό ντοπάρισμα στους παίκτες και να μπορέσει και αυτός από την πλευρά του να γνωρίσει καλύτερα το έμψυχο δυναμικό ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Σε περίπτωση που δεν καρποφορήσουν οι επαφές με τον Π.Α.Ο.Κ. για να αναλάβει από τώρα την τεχνική ηγεσία της ομάδας ο Βλάνταν Ίβιτς, όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά. Έτσι, δεν αποκλείεται στο κρίσιμο εντός έδρας παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης (20/04) να επανέλθει στον πάγκο ο Στέφανος Γαϊτάνος, ενώ σε αντίθετη περίπτωση την ομάδα θα κοουτσάρουν και πάλι οι Γιώργος Λαναρής και Δημήτρης Χριστοφορίδης.

Σε αναζήτηση τεχνικού διευθυντή

Παράλληλα με το θέμα προπονητή, οι «κυανέρυθροι» βρίσκονται και σε αναζήτηση του νέου τεχνικού διευθυντή της ομάδας, μετά την απομάκρυνση του Κίκε Ερνάντεθ.

Ενός ανθρώπου δηλαδή που θα έχει εμπειρία διοίκησης και φυσικά θα ξέρει να «χτίσει» μία ομάδα.

Πριν από αρκετό καιρό οι ιθύνοντες της «Βασίλισσας» βολιδοσκόπησαν τις προθέσεις του Νίκου Νταμπίζα, πρώην τεχνικού διευθυντή του Παναθηναϊκού, ο οποίος ωστόσο δεν ήταν θετικός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Τις τελευταίες μέρες ο Θόδωρος Καρυπίδης συζήτησε με τον πρώην τεχνικό διευθυντή του ΠΑΟΚ Ζήση Βρύζα για να αναλάβει την ίδια θέση στην ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ. Ήταν μάλιστα σαφές από την πλευρά του, ότι αυτό που θέλει είναι έναν άνθρωπο που θα εμπιστεύεται και αυτός ήταν σίγουρα ο Βρύζας, ώστε να αφήσει την ομάδα πάνω του, με τον ίδιο να έχει απλώς τον ρόλο του χρηματοδότη. Ωστόσο, ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής ευχαρίστησε τον πρόεδρο της «Βασίλισσας» και φέρεται να του είπε πως θέλει να κάνει πλέον κάτι διαφορετικό στην καριέρα του και κατά συνέπεια αρνήθηκε την πρόταση.

Ένα ακόμη όνομα που ακούστηκε τις τελευταίες μέρες είναι αυτό του Σέρβου πρώην ποδοσφαιριστή Ίλια Ίβιτς, ο οποίος έχει διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον Θόδωρο Καρυπίδη και ως γνωστόν είναι αδερφός του επόμενου (;) τεχνικού της ομάδας, Βλάνταν Ίβιτς!

Το σίγουρο είναι ότι οι Βεροιώτες συνεχίζουν να ψάχνουν έναν άνθρωπο που θα αναλάβει την θέση του τεχνικού διευθυντή και θα μπορέσει να καθοδηγήσει την ομάδα, ενώ θα γνωρίζει καλά και την ελληνική πραγματικότητα.

Και εδώ είναι απορίας άξιο γιατί δεν γίνεται σκέψη, εκτός κι αν γι’ αυτή την περίπτωση οι άνθρωποι της ΠΑΕ έχουν ερμητικά κλειστό το στόμα τους, για τον Στέφανο Γαϊτάνο, ο οποίος έχει όλα τα προσόντα γι’ αυτή την θέση και επιπλέον γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα στη ΒΕΡΟΙΑ. Ίσως αυτό θα έπρεπε να συζητηθεί σε μια πιθανή συνάντηση που θα έχει αυτή την εβδομάδα με τον πρόεδρο Θ. Καρυπίδη.

Σε άδεια Ραούλ Μπράβο και Καταλά

Στο αγωνιστικό κομμάτι, το πρόγραμμα της Μ. Δευτέρας περιελάμβανε πρωινή προπόνηση, η οποία διεξήχθη στο Αθλητικό Κέντρο του Ταγαροχωρίου.  Για όσους αγωνίστηκαν στο ματς με τον Πλατανιά το πρόγραμμα περιελάμβανε χαλάρωμα ενώ για τους υπόλοιπους κομμάτια ειδικής αντοχής.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν και πάλι οι Κενάν Μπαργκάν και Γιώργος Γεωργιάδης, ενώ απόντες ήταν οι Ραούλ Μπράβο και Μανουέλ Καταλά, καθώς εξασφάλισαν ειδική άδεια. 

Τη Μ. Τρίτη οι «κυανέρυθροι» θα προπονηθούν στις 11 το πρωί στο αθλητικό κέντρο Ταγαροχωρίου.