ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1452 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι…

Δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι που είχαν οι άνθρωποι της «Βασίλισσας του βορρά» για την διαιτησία της αναμέτρησης με τον Πλατανιά.

Οι Βεροιώτες έχουν πολλά παράπονα από τις αποφάσεις του κ. Λαμπρόπουλου και των βοηθών του Καρατζίκα και Μαγιάννη, ιδιαίτερα για δύο συγκεκριμένες φάσεις.

Η πρώτη φυσικά έχει να κάνει με το ακυρωθέν γκολ του Κάμπορα στο 61ο λεπτό, το οποίο ήταν πέρα για πέρα κανονικό μιας και ο σκόρερ βρισκόταν τουλάχιστον 2 μέτρα πίσω από τον Μπεν που του έδωσε την πάσα (φωτο κάτω), ενώ στο ξεκίνημα της φάσης ο Μπεν ήταν σε κανονική θέση.

Η δεύτερη έγινε λίγα λεπτά αργότερα όταν ο Γάλλος επιθετικός της «Βασίλισσας» ανακόπηκε αντικανονικά από τον ίδιο βοηθό, ενώ βρισκόταν σε θέση τετ-α-τετ με τον αντίπαλο γκολκίπερ!

Επίσης, οι «κυανέρυθροι» διαμαρτύρονται για δύο υποδείξεις οφσάιντ στον Καλτσά στο πρώτο μέρος, θεωρώντας ότι οι περιπτώσεις ήταν οριακές.

Με τις αποφάσεις αυτές η διαιτησία στέρησε τουλάχιστον τον έναν βαθμό από τη «Βασίλισσα», που μπορούσε να αποδειχθεί πολύτιμος στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα για την εξασφάλιση της παραμονής της στην κατηγορία.

Ας ελπίσουμε η ιστορική ομάδα να μην αντιμετωπίσει άλλες τέτοιες διαιτησίες στην συνέχεια ώστε να μπορέσει να κερδίσει μέσα στο γήπεδο της σωτηρία της.