ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 753 φορές

Άξιζε κάτι καλύτερο η ΒΕΡΟΙΑ αλλά έχασε 1-0 στον Πλατανιά

Δεν κατάφερε να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα η ΒΕΡΟΙΑ, η οποία ηττήθηκε στα Χανιά από τον τοπικό Πλατανιά με 1-0 στο πλαίσιο της 30ής αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.

Έτσι, οι «κυανέρυθροι» παραμένουν στο κυνήγι της παραμονής τους στην κατηγορία, αφού θέλουν οπωσδήποτε μία ακόμη νίκη (εκτός από το τρίποντο που θα πάρουν στα χαρτιά με τη Νίκη Βόλου) για να την εξασφαλίσουν και μαθηματικά τη σωτηρία τους.

Αγωνιστικά, οι Βεροιώτες με υπηρεσιακό δίδυμο τους Λαναρή και Χριστοφορίδη στον πάγκο τους, παρουσίασαν δύο διαφορετικά πρόσωπα. Στο πρώτο μέρος αν και μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, δεν μπόρεσαν να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να πάρουν το πάνω χέρι και να κλείσουν με το υπέρ τους 1-0 το ημίχρονο.

Στην επανάληψη οι «κυανέρυθροι» ήταν σαφώς καλύτεροι, πίεσαν την αντίπαλη εστία και από αστοχία ή ατυχία δεν κατάφεραν να σκοράρουν.

Όπως προαναφέραμε, η «Βασίλισσα» μπήκε καλύτερα στο ματς και στα πρώτα λεπτά πίεσε την αντίπαλη εστία, προσπαθώντας να πετύχει ένα γρήγορο γκολ.

Στο 5’ ο Μαχαμάτ έκανε κακό γύρισμα προς τον Ολιμπά και ο Μπεν παραλίγο να το εκμεταλλευτεί και να σκοράρει, αλλά τελικά κέρδισε το κόρνερ, ενώ στο 6’ η κεφαλιά του Βεργώνη μετά το κόρνερ πέρασε λίγο άουτ.

Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοσή τους και στο 9’ είχαν την πρώτη τους καλή στιγμή όταν ο Καντιμοίρης μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια το δυνατό σουτ του Γκαβιλάν.

Ένα λεπτό αργότερα ο Τόρες απείλησε εκ νέου την Βεροιώτικη εστία, όταν μετά από γύρισμα του Μαχαμάτ ο Κατιμοίρης απέκρουσε ενστικτωδώς.

Η υπεροχή των Κρητικών καρποφόρησε τελικά στο 21’ όταν ο Αποστολόπουλος έκανε την τελική πάσα στον Τόρες, ο οποίος έπιασε το σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής με τη μπάλα να περνάει κάτω από τα πόδια του Καντιμοίρη και να καταλήγει στα δίχτυα του για το 1-0!

Μετά το γκολ των γηπεδούχων οι «κυανέρυθροι» ανέλαβαν την πρωτοβουλία και πήραν μέτρα στο γήπεδο, φτάνοντας δύο φορές με αξιώσεις στα αντίπαλα καρέ.

Στο 37’ ο Βεργώνης απείλησε με δυνατό σουτ, αλλά η μπάλα έφυγε λίγο πάνω από την εστία του Ολιμπά, ενώ στο 42’ ο Καλτσάς εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά, η μπάλα κατέληξε στον Τάτο που έπιασε δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής αλλά κόντραρε σε σώματα αμυντικών και απομακρύνθηκε.

Στην επανάληψη η «Βασίλισσα» μπήκε και πάλι πολύ δυνατά πιέζοντας την αντίπαλη εστία και στο 52’ ο Μπεν έχασε μεγάλη ευκαιρία, όταν έπιασε μονοκόμματο σουτ μετά το γέμισμα του Μπαλάφα, αλλά η μπάλα κατέληξε στην ρίζα του αριστερού δοκαριού του Ολιμπά!

Στο 61' ακυρώθηκε και γκολ για τη «Βασίλισσα» λανθασμένα ως οφσάιντ! Σε βαθιά μπαλιά ο Μπεν έφυγε από κανονική θέση και πρόλαβε με κεφαλιά την έξοδο του αντίπαλου τερματοφύλακα, όμως ο βοηθός Μαγιάννης σήκωσε το σημαιάκι του, ενώ καλυπτόταν και ο Κάμπορα, ο οποίος με κοντινή προβολή θέλησε να σιγουρέψει το γκολ!

Στο 63’ νέα ευκαιρία για τους "κυανέρυθρους" όταν το δυνατό σουτ του Μπεν από πλάγια θέση αριστερά πέρασε λίγο άουτ.

Η πρώτη καλή στιγμή στο δεύτερο μέρος για τους γηπεδούχους έγινε στο 67’ όταν ο Καντιμοίρης μπλόκαρε το γυριστό σουτ που πραγματοποίησε ο Τόρες από πλάγια θέση δεξιά και μέσα στην περιοχή.

Τρία λεπτά αργότερα ήρθε η απάντηση από τους Βεροιώτες, όταν μετά από γύρισμα του Μπεν από αριστερά, ο Ντουμίτρου έπιασε το σουτ στην κίνηση, όμως δεν ήταν δυνατό και ο Ολιμπά μπλόκαρε!

Στα τελευταία λεπτά οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοσή τους και στο 77’ ο Κουλιμπαλί έβγαλε τη σέντρα από δεξιά, ο Μιλούνοβιτς έπιασε πλασέ στην κίνηση αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

Στο 81’ νέα ευκαιρία για τον Πλατανιά όταν μετά από γύρισμα του Τετέ από δεξιά, ο Μιλούνοβιτς με πλασέ στο πρώτο δοκάρι προσπάθησε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, όμως ο Καντιμοίρης του είπε "όχι", ενώ στο 88' ο ίδιος παίκτης μπήκε από δεξιά με ωραία προσπάθεια στην περιοχή της "Βασίλισσας" αλλά το δυνατό σουτ που επιχείρησε σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι!

Οι Βεροιώτες προσπάθησαν να φτάσουν στην ισοφάριση στο φινάλε αλλά δεν τα κατάφεραν με το 1-0 να παραμένει έως το τελικό σφύριγμα του διαιτητή Λαμπρόπουλου, ο οποίος έπαιξε έδρα αφήνοντας με παράπονα τους Βεροιώτες, με αποκορύφωμα την ακύρωση του γκολ του Κάμπορα στο 61'.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Παράσχος): Ολιμπά, Αποστολόπουλος, Ιτούα, Μπανανά, Νέπλιακ, Τετέ, Μαχαμάτ, Μενδρινός (90’+ Δημήτρης), Γκαβιλάν (64’ Κουλιμπαλί), Κάσιο (71’ Μιλούνοβιτς), Τόρες.

ΒΕΡΟΙΑ (Λαναρής-Χριστοφορίδης): Καντιμοίρης, Μαλόν (85’ Ναζλίδης), Μαραγκός, Αμαραντίδης, Όστοϊτς, Μπαλάφας, Βεργώνης, Τάτος (57’ Καμπαγιέρο), Καλτσάς, Μπεν, Κάμπορα (69’ Ντουμίτρου).

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ, ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ, ΣΤΗΝ «ΚΕΡΚΙΔΑ» ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 06/04…