ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1186 φορές

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ-ΒΕΡΟΙΑ: Ανάλυση αγώνα

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ματς του τριημέρου, με το οποίο ανοίγει η αυλαία της 30ής αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ, διεξάγεται το Σάββατο (04/04, 15:00) στο γήπεδο Περιβολίων στα Χανιά.

Ο τοπικός Πλατανιάς υποδέχεται τη ΒΕΡΟΙΑ έχοντας μοναδικό στόχο τη νίκη ώστε να μείνει ζωντανός στο κυνήγι της παραμονής στην κατηγορία, αφού με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα μπλέξει σε περιπέτειες.

Από την άλλη πλευρά η «Βασίλισσα του βορρά» θέλει να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες, μετά τη σπουδαία νίκη επί του Παναθηναϊκού, ώστε να οριστικοποιήσει την παραμονή της στη μεγάλη κατηγορία.

Να σημειωθεί ότι οι «κυανέρυθροι» ταξίδεψαν στην Κρήτη με υπηρεσιακό τεχνικό δίδυμο τους Γιώργο Λαναρή και Δημήτρη Χριστοφορίδη, έπειτα απ’ την άρνηση του Στέφανου Γαϊτάνου να καθίσει στον πάγκο της ομάδας μέχρι το φινάλε της σεζόν.

Στο ματς του πρώτου γύρου οι Βεροιώτες είχαν επικρατήσει με 2-0 έχοντας σκόρερ τους Μπαλάφα (9’) και Κάμπορα (60’).

ΤΟ ΑΠΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟ

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Αρκετά και σημαντικά προβλήματα αντιμετωπίζουν οι γηπεδούχοι, μιας και έμειναν εκτός αποστολής οι Αγκιλέρα, Γουνδουλάκης, Τζίλβαν και οι Μαχλελής, Τσουράκης που θα χάσουν το υπόλοιπο της σεζόν μετά τις εγχειρήσεις που έκαναν πριν από λίγες ημέρες (σύνδρομο κοιλιακών προσαγωγών). Στον αντίποδα επιστρέφουν οι Ζαραδούκας και Μιλούνοβιτς που αντιμετώπιζαν προβλήματα, όπως και ο Κουλιμπαλί.

ΒΕΡΟΙΑ: Δεν λείπουν τα αγωνιστικά προβλήματα και από τη «Βασίλισσα», η οποία ταξίδεψε στα Χανιά χωρίς τους ανέτοιμους Μπαργκάν, Βέρτζο, Γεωργιάδη, Ραούλ Μπράβο και Παυλίδη. Αντίθετα, συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή οι Καλί και Ναζλίδης που ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους.

ΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ:  Αποστολόπουλος, Γιακουμάκης, Γκαβιλάν, Δημήτρης, Ζαραδούκας, Ιτούα, Κάσιο, Κοκκαλάς, Κουλιμπαλί, Μαχαμάτ, Μενδρινός, Μιλούνοβιτς, Μπανανά, Νέπλιακ, Ολιμπά, Τέτε, Τόρες, Τσοντάκης, Φιγκέιρα.

ΒΕΡΟΙΑ: Καντιμοίρης, Τζινάρ, Όστοϊτς, Μαραγκός, Καλί, Νέτο, Αμαραντίδης, Μαλόν, Μπαλάφας, Μπατιόν, Βεργώνης, Τάτος, Καμπαγιέρο, Ντουμίτρου, Μπεν, Καλτσάς, Ναζλίδης, Κάμπορα.

Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Λαμπρόπουλος από την Ηλεία, με βοηθούς τους Καρατζίκα (Αθηνών) και Μαγιάννης (Άρτας). Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Δελφάκης από τον σύνδεσμο Αρκαδίας.

Η ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ

Σε τρία μόλις παιχνίδια έχουν βρεθεί αντίπαλες οι δύο ομάδες με γηπεδούχο τον Πλατανιά. Στα δύο από τα τρία το σκορ ήταν ισόπαλο, ενώ στο άλλο ματς νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα των Χανίων.

ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ