ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 751 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Εκτός δύο, αμφίβολοι τρεις για Πλατανιά

Υπό τις οδηγίες του Στέφανου Γαϊτάνου διεξήχθη και η προπόνηση της Πέμπτης (02/04) στις τάξεις της «Βασίλισσας του βορρά» για το δύσκολο εκτός έδρας ματς του Σαββάτου (04/04) με τον Πλατανιά.

Ωστόσο, ο «Στρατηγός» εμμένει στην απόφασή του να μην συνεχίσει να κάθεται στον «κυανέρυθρο» πάγκο και έτσι ο «κλήρος» πέφτει στους Γιώργο Λαναρή και Δημήτρη Χριστοφορίδη, οι οποίοι θα κοουτσάρουν την ομάδα στα Χανιά.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η προπόνηση έγινε στο Δημοτικό στάδιο της πόλης και περιελάμβανε αγωνιστικά τετράγωνα, τελειώματα φάσεων μέσω συνεργασιών και δίτερμα τακτικής, ενώ ολοκληρώθηκε με αποθεραπεία.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν και πάλι οι Κενάν Μπαργκάν και Γιώργος Γεωργιάδης που τέθηκαν νοκ άουτ από την αναμέτρηση με τον Πλατανιά, ενώ αντίθετα οι Ραούλ Μπράβο, Καλί, Ναζλίδης και Παυλίδης γυμνάστηκαν κανονικά, με τους τρεις πρώτους πάντως να εξακολουθούν να είναι αμφίβολοι λόγω των προβλημάτων που αντιμετώπισαν το τελευταίο διάστημα.

Η προετοιμασία της «Βασίλισσας» θα ολοκληρωθεί το πρωί της Παρασκευής (03/04) με προπόνηση που θα πραγματοποιηθεί στο Αθλητικό Κέντρο Ταγαροχωρίου στις 11:00 και στην συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα πετάξει το βράδυ της ίδιας μέρας για την Κρήτη.