ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1567 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Τα ηνία στον Αναστόπουλο!

Δεν προχωράει τελικά η υπόθεση του Βλάνταν Ίβιτς για τον πάγκο της «Βασίλισσας του βορρά». Η διοίκηση των «κυανέρυθρων» έκανε προσπάθειες ώστε να αποδεσμευτεί από τώρα ο Σέρβος τεχνικός από την Κ20 του Π.Α.Ο.Κ. και να αναλάβει τα ηνία της ΒΕΡΟΙΑΣ μετά το Πάσχα, αλλά οι ενέργειες αυτές έπεσαν στο κενό.

Και αυτό γιατί οι ιθύνοντες του «δικεφάλου» δεν επιθυμούν σε καμία περίπτωση να αφήσουν ελεύθερο στα μέσα της χρονιάς τον νεαρό προπονητή, ο οποίος από την πλευρά του μιλώντας σε ανθρώπους του στενού του περιβάλλοντος, τόνιζε με νόημα: «Είμαι προπονητής στην ομάδα Νέων του Π.Α.Ο.Κ. και έχω συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι. Δεν έχω συμφωνήσει με καμία άλλη ομάδα αυτή την στιγμή. Περιμένω να μιλήσω με τον κ. Σαββίδη και τον πρόεδρο της ΠΑΕ για το μέλλον μου».

Έτσι, έπειτα και από την άρνηση του Στέφανου Γαϊτάνου να συνεχίσει στον «κυανέρυθρο» πάγκο μέχρι το τέλος της περιόδου, ο πρόεδρος της «Βασίλισσας» Θόδωρος Καρυπίδης συμφώνησε με αστραπιαίες κινήσεις με τον πρώην προπονητή του Ο.Φ.Η. Νίκο Αναστόπουλο!

Ο «μουστάκιας» θα έρθει μάλιστα σήμερα το απόγευμα στη Βέροια για να παρουσιαστεί από τη διοίκηση (αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ), ώστε να αναλάβει άμεσα την τεχνική ηγεσία της ομάδας, αρχικά μέχρι το καλοκαίρι και στην συνέχεια να συζητηθεί το αν θα συνεχίσει ή όχι και τη νέα αγωνιστική σεζόν.