ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1373 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Δεν πείθεται ο Γαϊτάνος… με δίδυμο στον Πλατανιά;

Υπό τις οδηγίες του Στέφανου Γαϊτάνου συνεχίστηκε το πρωί της Τρίτης (31/03) η προετοιμασία της «Βασίλισσας του βορρά» για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι που ακολουθεί με τον Πλατανιά.

Παρόλα αυτά, μόνο σίγουρο δεν είναι πως ο «Στρατηγός» θα καθίσει στον πάγκο της ομάδας στην αναμέτρηση των Χανίων, αφού παρά τις πιέσεις της διοίκησης φαίνεται να εμμένει στην απόφασή του να μην συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία της «Βασίλισσας» μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος.

Έτσι, αν δεν αλλάξει κάτι, οι «κυανέρυθροι» θα μεταβούν στην Κρήτη με υπηρεσιακό δίδυμο που θα αποτελείται από τον γενικό αρχηγό και πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας Γιώργο Λαναρή και τον τεχνικό της Κ17 και επίσης παλιό παίκτη της «Βασίλισσας», Δημήτρη Χριστοφορίδη.

Παράλληλα, γίνονται προσπάθειες από τη διοίκηση να απεμπλακεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα ο Βλάνταν Ίβιτς από την ομάδα Κ20 του Π.Α.Ο.Κ., ο οποίος αποτελεί την πρώτη επιλογή τους για τον πάγκο και δεν αποκλείεται, αν όλα πάνε καλά και βρεθεί η χρυσή τομή με τους ιθύνοντες του «δικεφάλου», ο φέρελπις Σέρβος τεχνικός να αναλάβει τους «κυανέρυθρους» μετά το ματς με τον Πλατανιά!

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η προετοιμασία συνεχίστηκε με προπόνηση που έγινε στο Αθλητικό Κέντρο Ταγαροχωρίου, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ζέσταμα και ασκήσεις με μπάλα και τελειώματα στην εστία, ενώ η προπόνηση ολοκληρώθηκε με παιχνίδια 5 vs 5. Τα προβλήματα δεν έλειψαν για μία ακόμη μέρα, αφού από το πρόγραμμα αποχώρισαν ο Γιώργος Γεωργιάδης και ο Σιρίλ Καλί με ενοχλήσεις στο δικέφαλο. Από εκεί και πέρα, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Κενάν Μπαργκάν που δεν υπολογίζεται για την αναμέτρηση των Χανίων.

Η προετοιμασία θα μπει στην τελική της ευθεία από αύριο Τετάρτη (01/04) με προπόνηση που θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας, στις 5 το απόγευμα.