ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1348 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Ίβιτς... από το καλοκαίρι

Άκρως επιτυχημένη ήταν η παρουσία του Στέφανου Γαϊτάνου ως υπηρεσιακού προπονητή στο ματς της «Βασίλισσας του βορρά» με τον Παναθηναϊκό.

Ο πολύπειρος τεχνικός, που για μία ακόμη φορά κλήθηκε να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά, έφερε εις πέρας την αποστολή του με τον καλύτερο τρόπο, οδηγώντας τους «κυανέρυθρους» σε μια σπουδαία νίκη, που κλείδωσε σε μεγάλο ποσοστό την παραμονή τους στην κατηγορία.

Η διοίκηση της ΠΑΕ και προσωπικά ο πρόεδρος Θεόδωρος Καρυπίδης είναι βέβαιο ότι επιθυμούν την παραμονή του «Στρατηγού» στην τεχνική ηγεσία της ομάδας για το υπόλοιπο της σεζόν, ωστόσο ο ίδιος δεν παρουσιάζεται ιδιαίτερα ζεστός τη δεδομένη στιγμή, κάτι που τόνισε και στις δηλώσεις του μετά το τέλος του προχθεσινού αγώνα.

Εάν δεν αλλάξει κάτι και επιμείνει στην απόφασή του αυτή, τότε οι «κυανέρυθροι» θα στραφούν στον Βλάνταν Ίβιτς, με τον οποίο βρίσκονταν σε προχωρημένες επαφές το τελευταίο χρονικό διάστημα για να αναλάβει την ομάδα από το καλοκαίρι, μιας και ήταν βέβαιο ότι ο Χοσέ Γκρανέρο δεν θα συνέχιζε και την επόμενη σεζόν.  

Στην παρούσα φάση πάντως, μοιάζει δύσκολο ο Ίβιτς να φύγει από την ομάδα Κ20 του Π.Α.Ο.Κ. και να αφήσει στη μέση την πολύ καλή δουλειά που κάνει εκεί, με τους Βεροιώτες να εξετάζουν κι άλλες λύσεις προπονητών για να οδηγήσουν τη «Βασίλισσα» μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος.

Οι εξελίξεις θα δρομολογηθούν από αύριο Τετάρτη (25/03) με την επιστροφή του προέδρου της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ από το εξωτερικό, όπου βρίσκεται για επαγγελματικούς λόγους.