ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 858 φορές

Όστοϊτς: «Συμφωνήσαμε να δώσουμε ακόμα και τις ζωές μας»

Στο Μetropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο», μίλησε ο ποδοσφαιριστής της ΒΕΡΟΙΑΣ, Μπράνκο Όστοϊτς.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Σέρβος μεσοαμυντικός:

«Ήταν μια μεγάλη νίκη, καθώς εξασφαλίσαμε την παραμονή μας στην κατηγορία. Πριν το παιχνίδι μιλήσαμε με τον κύριο Γαϊτάνο, συμφωνήσαμε να δώσουμε ακόμα και τις ζωές μας στο ματς με τον Παναθηναϊκό και αυτό κάναμε και πήραμε μια σημαντική νίκη στο πρωτάθλημα».

Για τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα: «Δεν μπορώ να εξηγήσω τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα της ομάδας. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, με χαρές και λύπες μαζί. Ευελπιστώ ότι το χθεσινό αποτέλεσμα θα είναι η αρχή για καλύτερη συνέχεια».

Για την θέση που του αρέσει να αγωνίζεται: Η θέση μου είναι αμυντικό χαφ. Ο κ. Ντόστανιτς πέρσι μου ζήτησε να αγωνιστώ και σαν στόπερ και τα πήγα καλά. Φέτος ξεκίνησα και πάλι ως κεντρικός αμυντικός. Αυτό που θέλει κάθε ποδοσφαιριστής είναι να αγωνίζεται και να βοηθάει την ομάδα του".

Για τις μεταγραφές Καλτσά σε Παναθηναϊκό και Μπεν σε Ολυμπιακό: «Σίγουρα τους αξίζει και μπορούν να παίξουν σε μεγάλες ομάδες. Ο Καλτσάς πραγματοποιεί εκπληκτική σεζόν, ενώ ο Μπεν δεν είναι όπως πέρυσι, όμως ελπίζω και το εύχομαι και για τους δύο το επόμενο βήμα τους να είναι στο εξωτερικό».