ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1541 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Βλάνταν Ίβιτς ο εκλεκτός;

Σε αναζήτηση του νέου προπονητή της ομάδας βρίσκεται ήδη η διοίκηση της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, μετά την απομάκρυνση του Ισπανού Χοσέ Κάρλος Γκρανέρο.

Ο Στέφανος Γαϊτάνος κάθισε στον πάγκο στο Κυριακάτικο ματς με τον Παναθηναϊκό οδηγώντας μάλιστα τη «Βασίλισσα» σε μια πολύ σημαντική νίκη, ωστόσο δεν έχει πρόθεση να παραμείνει μέχρι το τέλος στην τεχνική ηγεσία, όπως δήλωσε άλλωστε στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα.

Στο τραπέζι τις τελευταίες μέρες έπεσαν πολλά ονόματα προπονητών, κυρίως από μάνατζερ, μεταξύ αυτών και του πρώην τεχνικού του Λεβαδειακού, Σάββα Παντελίδη.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας, η διοίκηση της Βεροιώτικης ΠΑΕ εδώ και καιρό είχε αποφασίσει το τέλος της συνεργασίας με τον Γκρανέρο, με την λήξη όμως της αγωνιστικής περιόδου και μάλιστα βρήκε ήδη τον αντικαταστάτη του Ισπανού τεχνικου προχωρώντας σε συζητήσεις μαζί του.

Αυτός πιθανότατα είναι ο Βλάνταν Ίβιτς, ένας νέος και φιλόδοξος προπονητής με πολύ καλή δουλειά στην ομάδα Κ20 του Π.Α.Ο.Κ. αλλά και άπειρος στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ. Η συνεργασία αυτή ήταν να ξεκινήσει από το καλοκαίρι, αλλά λόγω των τελευταίων εξελίξεων δεν αποκλείεται να αρχίσει από τώρα.