ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 712 φορές

Αμαραντίδης: «Αξίζαμε τη νίκη»

Για τη σπουδαία νίκη της ΒΕΡΟΙΑΣ επί του Παναθηναϊκού αλλά και την παραμονή της ομάδας του στη Super League μίλησε ο αμυντικός της «Βασίλισσας», Δημήτρης Αμαραντίδης, στον Sport 24 Radio 103,3.

Αναλυτικά:

Για τη νίκη της ΒΕΡΟΙΑΣ επί του Παναθηναϊκού: "Σήμερα είπαμε να δώσουμε τα πάντα, ώστε να πάρουμε πλεονέκτημα για την συνέχεια. Αξίζαμε τη νίκη και την πήραμε δίκαια. Δεν αφήσαμε σε όλο το παιχνίδι τον Παναθηναϊκό να μας απειλήσει και κάναμε και δυο-τρεις ευκαιρίες για να το τελειώσουμε το παιχνίδι".

Για την υπόθεση παραμονής στην κατηγορία: "Νομίζω ότι δεν θα έχουμε άγχος στην πορεία, μετά από αυτή τη νίκη, αν και θα έπρεπε να έχουμε ήδη τελειώσει με το θέμα της παραμονής. Ευτυχώς κερδίσαμε σήμερα και πιστεύω ότι θα είμαστε πολύ καλά στη συνέχεια".

Για το αν ο Νίκος Καλτσάς μπορεί να αγωνιστεί σε μεγαλύτερη ομάδα: "Τόσα χρόνια ο Νίκος προσπαθεί για το καλύτερο και νομίζω ότι είναι έτοιμος για τον Παναθηναϊκό".

Για το γεγονός ότι ο Μπεν δεν περιλαμβανόταν στα σχέδια της ομάδας τον τελευταίο καιρό: "Ο Μπεν έχει δείξει ότι ήταν βαρόμετρο της ομάδας και μας έχει βοηθήσει πολύ. Δεν ξέρουμε τι συνέβη με το θέμα της μεταγραφής του, αλλά νομίζω ότι αυτό έληξε και θα μας βοηθήσει από εδώ και πέρα".