ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1015 φορές

Τα είπαν με τον Καλτσά

Την ευκαιρία να τα πουν με τον άσο της ΒΕΡΟΙΑΣ Νίκο Καλτσά, ο οποίος από το καλοκαίρι θα ενσωματωθεί στο ρόστερ του Παναθηναϊκού έχοντας ήδη υπογράψει συμβόλαιο με το τριφύλλι, είχαν οι άνθρωποι των πράσινων.

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης στην πρωτεύουσα της Ημαθίας οι Γιάννης Αναστασίου, Τάκης Φύσσας και Λεωνίδας Βόκολος συνομίλησαν για λίγο με τον νεαρό επιθετικό που είχε μείνει εκτός αποστολής και του έδωσαν συγχαρητήρια τις εμφανίσεις του έως τώρα στο πρωτάθλημα.

Ο Γιάννης Αλαφούζος πλην του Καλτσά είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει για αρκετή ώρα και με τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, Θεόδωρο Καρυπίδη.

Σε δηλώσεις του στη Nova ο Νίκος Καλτσάς τόνισε ότι αποτελεί τιμή γι αυτόν που θα αγωνιστεί με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά είπε

Για το ότι δεν αγωνίστηκε: «Ήταν μια δύσκολη κατάσταση για μένα. Από κοινού αποφασίστηκε να μην αγωνιστώ. Έχω περάσει εννιά χρόνια στη ΒΕΡΟΙΑ, αυτά δεν μπορούν να ξεχαστούν. Από κει και πέρα το καλοκαίρι ξεκινάει μια νέα σελίδα στην καριέρα μου. Θα προσπαθήσω να τιμήσω το συμβόλαιο μου».

Για το ότι θα παίξει στον Παναθηναϊκό:«Είναι τιμή μου που θα παίξω σε μία τόσο μεγάλη ομάδα. Θα δουλέψω πολύ για να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα».

Για την πρώτη γνωριμία του με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού: «Μου φερθήκαν πολύ καλά και θα προσπαθήσω να ανταποδώσω».