ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 658 φορές

Αναστασίου: «Δίκαιη η νίκη της ΒΕΡΟΙΑΣ»

Απόλυτα δίκαιη χαρακτήρισε τη νίκη της ΒΕΡΟΙΑΣ επί του Παναθηναϊκού ο τεχνικός των πράσινων, Γιάννης Αναστασίου ο οποίος μίλησε για έλλειψη κινήτρου από πλευράς των ποδοσφαιριστών του τριφυλλιού λέγοντας στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε την αναμέτρηση:

«Μετά την ήττα στο περιστέρι και την αφαίρεση των βαθμών ήταν δύσκολο να βρούμε κίνητρο για το σημερινό ματς. Πάντα πρέπει να υπάρχει ένα κίνητρο. Προσπαθήσουμε να δοκιμάσουμε κάτι διαφορετικό εν όψει πλέι όφ και να δούμε κάποιους παίκτες. Η ΒΕΡΟΙΑ νίκησε δίκαια, ήθελε παραπάνω τη νίκη, έβγαλε παραπάνω πάθος και δίκαια επικράτησε».

Σε ερώτηση για το αν ο Καλτσάς ήταν επιλογή Αναστασίου, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού απάντησε ότι είναι καλός παίκτης, έχει ωριμάσει, έχει ποιότητα και ικανότητες και τον περιμένει ο Παναθηναϊκός το καλοκαίρι να ενταχθεί στο ρόστερ του.

Σε ερώτηση για το τι κίνητρο θα βρει μέχρι τα πλέι οφ απάντησε: «Σε κάθε αρρώστια υπάρχει φάρμακο. Θα προσπαθήσουμε να προετοιμάσουμε τα παιδιά στα ματς που απομένουν αλλά και στα πλέι οφ».