ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1111 φορές

ΒΕΡΟΙΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Ανάλυση αγώνα

Ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια της 29ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ θα διεξαχθεί την Κυριακή (22/03, 19:30) στο Δημοτικό στάδιο Βέροιας, όπου η «Βασίλισσα του βορρά» θα υποδεχθεί τον δυνατό Παναθηναϊκό.

Οι γηπεδούχοι, μετά από μια πολύ δύσκολη εβδομάδα στην οποία δέχθηκαν δύο βαριές ήττες από Καλλονή και Πανιώνιο, με αποτέλεσμα να προχωρήσουν σε λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Χoσέ Γκρανέρο, θέλουν πάση θυσία να πάρουν βαθμό ή βαθμούς από το ματς αυτό. 

Με προσωρινό (;) τεχνικό τον Στέφατο Γαϊτάνο, θα προσπαθήσουν για το καλύτερο δυνατό απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο, ώστε να απομακρυνθούν από την επικίνδυνη ζώνη, την οποία πλησίασαν όσο ποτέ άλλοτε την φετινή σεζόν.

Από την πλευρά του ο φιλοξενούμενος Παναθηναϊκός ήρθε στην πρωτεύουσα της Ημαθίας με μοναδικό στόχο τη νίκη, ώστε να αυξήσει την διαφορά του από τον τρίτο της βαθμολογίας ΠΑΟΚ. Παράλληλα, οι «πράσινοι» θέλουν το τρίποντο για να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις από την ήττα μεσοβδόμαδα από τον Ατρόμητο.

ΤΟ ΑΠΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟ

ΒΕΡΟΙΑ: Ο Στέφανος Γαϊτάνος έχει να αντιμετωπίσει τέσσερα πολύ σημαντικά προβλήματα. Συγκεκριμένα, δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τιμωρημένους Καλί και Ραούλ Μπράβο ενώ απόντες θα είναι τόσο ο Καμπαγέρο, λόγω κάποιων ενοχλήσεων που έχει στο γόνατο, όσο και ο Καλτσάς που υπέγραψε από τον Ιανουάριο στον Παναθηναϊκό. Ακόμα, ο Βέρτζος ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο αλλά είναι στην αποστολή ενώ ο Καντιμοίρης δεν πήρε μέρος στην τελευταία προπόνηση λόγω ασθένειας αλλά θα είναι στη διάθεση του έμπειρου τεχνικού.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Με τον Ντάνιελ Πράνιτς στην αποστολή του ταξίδεψε ο Παναθηναϊκός στην πρωτεύουσα της Ημαθίας. Ο Κροάτης μέσος έδειξε πως ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε και προπονήθηκε κανονικά το Σάββατο, με αποτέλεσμα ο προπονητής του να τον συμπεριλάβει στην 20άδα. Αντίθετα, ο Γιάννης Αναστασίου δεν μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους Ζέκα, Μπεργκ και Δώνη, αλλά και στον Μπερίσα, που ταξίδεψε στην Σουηδία.

ΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

ΒΕΡΟΙΑ: Καντιμοίρης, Τζινάρ, Όστοϊτς, Μαραγκός, Βέρτζος, Νέτο, Αμαραντίδης, Μαλόν, Μπαλάφας, Μπατιόν, Βεργώνης, Τάτος, Γεωργιάδης, Ντουμίτρου, Μπεν, Παυλίδης, Μπαργκάν, Ναζλίδης, Κάμπορα.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Κοτσόλης, Στιλ, Κότσαρης, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Ταυλαρίδης, Νάνο, Μπούρμπος, Μέντες, Λαγός, Ντίνας, Πράνιτς, Μαυρίας, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλης, Κλωναρίδης, Νίνης.

Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Το παιχνίδι ορίστηκε να διευθύνει ο Αρετόπουλος από τα Τρίκαλα, με βοηθούς τους Ακρίβο (Αθηνών) και Σταθόπουλο (Ηλείας).

Η ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ

Η 15η αναμέτρηση ανάμεσα στη ΒΕΡΟΙΑ και τον Παναθηναϊκό στην πρωτεύουσα της Ημαθίας θα είναι αυτή που θα διεξαχθεί το απόγευμα της Κυριακής. Στις προηγούμενες 14 φορές οι περισσότεροι αγώνες έληξαν ισόπαλοι. Η «Βασίλισσα» έχει πανηγυρίσει δύο νίκες, το «τριφύλλι» τέσσερις και οκτώ παιχνίδια έχουν τελειώσει ισόπαλα!

ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ