ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 770 φορές

Με Αλαφούζο αλλά χωρίς κόσμο στη Βέροια ο Παναθηναϊκός

Στο πλευρό της ομάδας ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για ακόμα μια φορά, καθώς ταξίδεψε μαζί με την αποστολή για το εκτός έδρας ματς με τη ΒΕΡΟΙΑ.

Ο Γιάννης Αλαφούζος συνοδεύει την «πράσινη» αποστολή η οποία αναχώρησε το Σάββατο (21/03) από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» για τη Θεσσαλονίκη κι από εκεί οδικώς θα φτάσει στη Βέροια οπου αύριο αντιμετωπίζει την τοπική ομάδα.

Απαγορευτικό στους φιλάθλους

Στην απαγόρευση μετακίνησης των οπαδών του Παναθηναϊκού, καθώς και της διάθεσης εισιτηρίων προς αυτούς προχώρησε ο υφυπουργός Πολιτισμού, Παιδείας & Θρησκευμάτων, Σταύρος Κοντονής, ενόψει του αγώνα των "Πράσινων" με τη ΒΕΡΟΙΑ.

Για την απαγόρευση η Ελληνική Αστυνομία εξέδωσε το Σάββατο ανακοίνωση στην οποία αναφέρονται τα εξής:

«Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, ανακοινώνει ότι έπειτα από εισήγηση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας προς το Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας & Θρησκευμάτων, εκδόθηκε απόφαση από τον Υφυπουργό Πολιτισμού, Παιδείας & Θρησκευμάτων κ. Σταύρο Κοντονή, σύμφωνα με την οποία απαγορεύθηκε:

η οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση φιλάθλων της Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα στις 22-3-2015, ημέρα Κυριακή και ώρα 19.30, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΒΕΡΟΙΑ – Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, για την 29η αγωνιστική του πρωταθλήματος SUPER LEAGUE , της αγωνιστικής περιόδου 2014-2015 και η διάθεση εισιτηρίων στους φιλάθλους της Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, για τον ανωτέρω αγώνα, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας».