ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1212 φορές

Γαϊτάνος: «Ήρθε η ώρα των ποδοσφαιριστών»

Ο Στέφανος Γαϊτάνος επιστρατεύτηκε για μία ακόμη φορά να καθίσει στον πάγκο της ΒΕΡΟΙΑΣ, με την οποία το όνομά του είναι άρρηκτα συνδεδεμένο μιας και την έχει υπηρετήσει ως ποδοσφαιριστής για πολλά χρόνια, ως τεχνικός διευθυντής και ως προπονητής, φυσικά όχι μόνο υπηρεσιακός.

Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του Θεόδωρου Καρυπίδη να του ζητήσει να αναλάβει τον… άχαρο ρόλο του προσωρινού τεχνικού, αν και αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να αποκλείσουμε μια πιθανή παραμονή του «Στρατηγού» στο τιμόνι της ομάδας μέχρι και το τέλος του πρωταθλήματος.

Μια παραμονή την οποία του ζήτησε άτυπα, με την αιτιολογία ότι γνωρίζει πολύ καλά την ομάδα, ο μέχρι πρότινος προπονητής Χοσέ Γκρανέρο, όταν μαζί με τον πρόεδρο πήγαν στην χθεσινή συνάντηση που είχαν με τους ποδοσφαιριστές προκειμένου να γίνει η γνωριμία με τον νέο προπονητή και φυσικά να αποχαιρετήσει ο Ισπανός κόουτς του πρώην -πλέον- παίκτες του.

Η αλήθεια είναι ότι ο Στέφανος Γαϊτάνος, όπως και πέρσι στον Γιώργο Αρβανιτίδη, επιφυλάχθηκε να κάνει δεκτή αυτή την πρόταση του προέδρου και μάλιστα σε επικοινωνία που είχε με το αφεντικό της «Βασίλισσας» μετά την ήττα στη Νέα Σμύρνη από τον Πανιώνιο, συνέστησε ψυχραιμία σε ότι αφορά την λύση της συνεργασίας με τον Ισπανό τεχνικό.

Όταν όμως διαπίστωσε και αυτός ότι κάτι έπρεπε να αλλάξει στα αποδυτήρια δεν μπορούσε να αρνηθεί, στη νέα επικοινωνία που είχε με τον Θ. Καρυπίδη, την ανάληψη -έστω και προσωρινά- της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας, αφού έβλεπε ότι ο χρόνος πίεζε αφόρητα καθώς το ματς με τον Παναθηναϊκό ήταν προ των πυλών.

Ο «Στρατηγός», ο οποίος θα καθίσει για 8η φορά την τελευταία 10ετία στον «κυανέρυθρο» πάγκο, μιλώντας στο kerkidasport.gr δεν θέλησε -παραμονή ενός δύσκολου αγώνα για την ομάδα- να πει πολλά πράγματα, αναφέρθηκε όμως στο τί περιμένει από τους παίκτες και τους φίλους της «Βασίλισσας», ενόψει του κρίσιμου παιχνιδιού με τον Παναθηναϊκό αλλά και στη συνέχεια του πρωταθλήματος, ανεξάρτητα με το αν ο ίδιος παραμείνει ή όχι στον πάγκο.

«Νομίζω ότι ήρθε η ώρα των ποδοσφαιριστών. Αυτό το λέω γιατί καλώς ή κακώς έφυγε ο προηγούμενος προπονητής, ενώ όπως μου είπαν οι παίκτες δεν έχουν παράπονα από την διοίκηση. Άρα τώρα είναι η δική τους σειρά. Ήρθε η ώρα να αποδείξουν ότι η πορεία που έκαναν στον πρώτο γύρο δεν ήταν τυχαία», ανέφερε ο Στέφανος Γαϊτάνος.

Κλείνοντας ο έμπειρος τεχνικός ζήτησε και δημόσια από τον κόσμο της Βέροιας να στηρίξει την ομάδα, ειδικά τώρα που χρειάζεται την ζεστασιά και την συμπαράστασή του, τόσο στο αυριανό ματς όσο και μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, ώστε η ομάδα να εξασφαλίσει το συντομότερο δυνατόν την παραμονή της.