ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1298 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Συνάντηση παικτών με πρόεδρο και προπονητή

Στις 7 το απόγευμα της Παρασκευής (20/03) έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση στα γραφεία της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, όπου ο πρόεδρος Θόδωρος Καρυπίδης και ο προσωρινός προπονητής Στέφανος Γαϊτάνος θα μιλήσουν στους ποδοσφαιριστές της ομάδας για τα όσα συνέβησαν το τελευταίο διάστημα.

Επίσης, θα προσπαθήσουν να τους τονώσουν το ηθικό ενόψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος, ώστε η ομάδα να μην μπλέξει σε περιπέτειες όσον αφορά την παραμονής της στη μεγάλη κατηγορία.

Στην συνάντηση θα παραβρεθεί και ο πρώην -πλέον- τεχνικός Χοσέ Κάρλος Γκρανέρο μαζί με τον Κίκε Ερνάντεθ και τους Σολάνα, Σαριόγλου για να αποχαιρετήσουν τους ποδοσφαιριστές και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας.

Στο αγωνιστικό σκέλος, η προετοιμασία της «Βασίλισσας» για το δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής (22/03, 19:30) κόντρα στον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Super League, συνεχίζεται με αρκετά προβλήματα.

Στην προπόνηση της Παρασκευής (20/03) δεν πήραν μέρος στο πρόγραμμα τέσσερις ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα ο Καμπαγιέρο λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο, ο Βέρτζος λόγω προβλήματος στον τετρακέφαλο και οι Καντιμοίρης, Καλί που ταλαιπωρούνται από ίωση.

Εκφράζεται πάντως αισιοδοξία ότι οι τρεις πρώτοι θα καταφέρουν να δώσουν το παρών στον κρίσιμο αγώνα με το «τριφύλλι», αφού ο Γάλλος αμυντικός έχει δηλωθεί ούτως ή άλλως να εκτίσει στην συγκεκριμένη αναμέτρηση την μία αγωνιστική της ποινής του.

Σίγουρος απών θα είναι και ο Ραούλ Μπράβο που συμπλήρωσε 7 κίτρινες κάρτες και θα εκτίσει την πρώτη από τις δύο αγωνιστικές της τιμωρίας του (η δεύτερη θα είναι με τη Νίκη Βόλου).

Η τελευταία προπόνηση πριν το ματς με τον Παναθηναϊκό θα διεξαχθεί το απόγευμα του Σαββάτου (21/03) στο αθλητικό κέντρο του Ταγαροχωρίου, υπό τις οδηγίες του υπηρεσιακού τεχνικού Στέφανου Γαϊτάνου και στην συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή, στην οποία πιθανότατα δεν θα συμπεριληφθεί και ο Νίκος Καλτσάς, λόγω του ότι από το καλοκαίρι θα ανήκει στους «πράσινους».