ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1222 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Οι τρεις εκδοχές για τον Γκρανέρο

Στον «αέρα» βρίσκεται η αποψινή (19/03) σύσκεψη κορυφής στην ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ που θα καθόριζε τις εξελίξεις αναφορικά με το θέμα προπονητή.

Ο λόγος είναι η καθυστερημένη άφιξη του προέδρου Θόδωρου Καρυπίδη στην πρωτεύουσα της Ημαθίας, από το εξωτερικό όπου βρισκόταν για επαγγελματικούς λόγους, με αποτέλεσμα να μην προλάβει να δώσει το παρών και στην απογευματινή προπόνηση των «κυανέρυθρων», αλλά και το ότι ο μεταφραστής του Χοσέ Γκρανέρο, Αντώνη Σαριόγλου απουσιάζει στην Αθήνα για προσωπικούς λόγους.

Έτσι, όλες οι εξελίξεις μετατίθενται για αύριο Παρασκευή (20/03), με την κατάσταση όσον αφορά την υπόθεση του Ισπανού τεχνικού να μην έχει ξεκαθαρίσει ακόμα σε απόλυτο βαθμό.

Αυτό που προβληματίζει τους ανθρώπους της ομάδας είναι ο ελάχιστος χρόνος που απομένει μέχρι το επόμενο ματς και για τον λόγο αυτό σκέφτονται να δώσουν μια μικρή παράταση στον Γκρανέρο ώστε να μείνει στον πάγκο και με τον Παναθηναϊκό και από τις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας, με την ευκαιρία της διακοπής του πρωταθλήματος λόγω του αγώνα της Εθνικής, να έχουν αρκετό χρόνο στην διάθεσή τους για να επιλέξουν τον προπονητή που θα καθίσει μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος στον «κυανέρυθρο» πάγκο.

Το δεύτερο σενάριο λέει ότι ο Ισπανός τεχνικός θα «τελειώσει» οριστικά μετά την συνάντηση της Παρασκευής (20/03), ενώ δεν θα πρέπει να αποκλειστεί και το ενδεχόμενο να παραμείνει έως το τέλος της σεζόν στο τιμόνι της «Βασίλισσας», αν και κάτι τέτοιο δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Το γεγονός πάντως ότι οι διοικούντες δεν ψάχνουν από τώρα προπονητή που θα μείνει και τη νέα χρονιά στην ομάδα, έχει να κάνει με το ότι εδώ και λίγο καιρό επέλεξαν τον διάδοχο του Γκρανέρο και βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις μαζί του, για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία από το ερχόμενο καλοκαίρι, ο οποίος αυτή τη στιγμή εργάζεται σε άλλο σύλλογο.

Με Γκρανέρο η προπόνηση

Υπό τις οδηγίες του Χοσέ Γκρανέρο διεξήχθη η προπόνηση της Πέμπτης (19/03) για τους ποδοσφαιριστές της «Βασίλισσας». Το πρόγραμμα περιελάμβανε χαλάρωμα για όσους αγωνίστηκαν στην χθεσινή αναμέτρηση με τον Πανιώνιο ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν σε φουλ ρυθμούς. Η αυριανή προπόνηση θα πραγματοποιηθεί στο αθλητικό κέντρο του Ταγαροχωρίου στις 11:00 το πρωί. Να σημειωθεί ότι για το εντός έδρας ματς της Κυριακής (22/03, 19:30) με τον Παναθηναϊκό δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Καλί και Ραούλ Μπράβο.