ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1378 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Ξεκαθαρίζει το τοπίο στο θέμα προπονητή

Η άφιξη του προέδρου της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ Θόδωρου Καρυπίδη στην πρωτεύουσα της Ημαθίας σήμερα το μεσημέρι θα σηματοδοτήσει εξελίξεις στο θέμα του προπονητή της ομάδας.

Μετά την χθεσινή βαριά ήττα από τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, το ποτήρι της υπομονής ξεχείλισε για τους διοικούντες, οι οποίοι είναι αποφασισμένοι να προβούν σε αντικατάσταση του Ισπανού τεχνικού ευελπιστώντας να αναστρέψουν το βαρύ κλίμα που υπάρχει στην ομάδα.

Ο ισχυρός άνδρας των «κυανέρυθρων» θα δώσει το παρών στην απογευματινή προπόνηση της ομάδας και στην συνέχεια θα υπάρξει σύσκεψη… κορυφής για να οριστικοποιηθεί η απομάκρυνση Γκρανέρο και να αναζητηθεί ο αντικαταστάτης του.

Στο κομμάτι αυτό υπάρχει ένας σχετικός προβληματισμός, καθώς στο χρονικό σημείο που βρισκόμαστε και με τον χρόνο να πιέζει αφόρητα, ίσως δεν είναι και το ευκολότερο πράγμα να βρεθεί ο κατάλληλος προπονητής.

Έτσι, δεν αποκλείεται να καθίσει στον πάγκο έως το τέλος της σεζόν ένας τεχνικός που να γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα στην ομάδα (Γαϊτάνος, Κινγκ ή ακόμα και ο Κίκε Ερνέντεθ αν παραμείνει), ενώ παράλληλα ακούστηκε και το όνομα του Βεροιώτη γυμναστή και προπονητή Νίκου Καρύδα.

Αυτό που προέχει βέβαια είναι η συμφωνία με τον Χοσέ Κάρλος Γκρανέρο για την λύση του συμβολαίου του, η οποία εκτός απροόπτου θα οριστικοποιηθεί σήμερα το βράδυ.