ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1316 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Ειλημμένη απόφαση το τέλος του Γκρανέρο!

Δεδομένη είναι η απομάκρυνση του Χοσέ Κάρλος Γκρανέρο από τον πάγκο της «Βασίλισσας του βορρά».

Η εικόνα των «κυανέρυθρων» τον τελευταίο καιρό έχει φέρει στα... όριά τους όχι μόνο τους φιλάθλους αλλά και την διοίκηση της ιστορικής ομάδας, η οποία μετά και την ήττα της Τετάρτης (18/03) από τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη έχει πάρει την απόφαση να προχωρήσει σε αλλαγή προπονητή, ώστε να γίνει ένα «ταρακούνημα» και να ξυπνήσουν οι παίκτες από το… λήθαργο στο οποίο έχουν πέσει στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος!

Όλες οι εξελίξεις μεταφέρονται για την Πέμπτη (19/03), αφού τότε θα επιστρέψει από την Ρωσία όπου βρίσκεται για επαγγελματικούς λόγους ο πρόεδρος της ΠΑΕ Θόδωρος Καρυπίδης. Ήδη μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανιώνιο, ζητήθηκε σύμφωνα με πληροφορίες από τον Ισπανό τεχνικό να υποβάλλει την παραίτησή του, κάτι που όπως φάνηκε όμως δεν προτίθεται να πράξει. Σε κάθε περίπτωση, η διοίκηση είναι αποφασισμένη να τελειώσει την συνεργασία της με τον Χοσέ Γκρανέρο και αυτό θα γίνει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου την Πέμπτη (19/03).

Ο χρόνος βέβαια πιέζει αφόρητα, αφού την Κυριακή η ομάδα δίνει ένα κρίσιμο και ιδιαίτερα δύσκολο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο Δημοτικό στάδιο της πόλης και αυτή τη στιγμή είναι άγνωστο εάν θα προλάβει να βρει τον διάδοχο του Ισπανού προπονητή για να καθίσει στον πάγκο, ή αν θα αναζητηθεί κάποια προσωρινή λύση ώστε να υπάρξει χρόνος για να γίνει η καταλληλότερη επιλογή του νέου τεχνικού.