ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1183 φορές

Νέα «τεσσάρα» για τη ΒΕΡΟΙΑ - Τελειώνει ο Γκρανέρο!

Άλλη μια «τεσσάρα» δέχθηκε στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ η «Βασίλισσα του βορρά», η οποία μετά την Καλλονή έχασε και στη Νέα Σμύρνη από τον Πανιώνιο, αυτή τη φορά με 4-2, στο πλαίσιο της εξ αναβολής 26ης αγωνιστικής!

Μια ήττα που φέρνει μεγάλο προβληματισμό στις τάξεις των «κυανέρυθρων» και όπως δείχνουν τα πράγματα θα παρθούν άμεσα σημαντικές αποφάσεις για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αυτές έχουν να κάνουν με την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, αφού παρά το γεγονός ότι η διοίκηση στήριξε τον τελευταίο καιρό τον Χοσέ Γκρανέρο, η εικόνα της ομάδας δεν άλλαξε καθόλου προς το καλύτερο και έτσι αναγκαστικά θα πρέπει να γίνει κάποια κίνηση που θα «ταρακουνήσει» τους ποδοσφαιριστές.

Οι τελευταίοι φυσικά και δεν είναι άμοιροι ευθυνών αλλά δυστυχώς ή ευτυχώς, σε αυτή την καμπή του πρωταθλήματος δεν μπορεί να γίνει κάποια άλλη αλλαγή εκτός από του προπονητή, με τις εξελίξεις να αναμένονται ακόμα και σήμερα το βράδυ!

Στο αγωνιστικό μέρος, οι Βεροιώτες ξεκίνησαν τον αγώνα πιο ψυχωμένα και πήραν γρήγορα κεφάλι στο σκορ (11’ Μπαργκάν). Ωστόσο οι γηπεδούχοι, όπως και στο Κύπελλο, ήταν αυτοί που είχαν τον τελευταίο λόγο στο ματς, καταφέρνοντας να ισοφαρίσουν λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου και να πετύχουν τρία ακόμη τέρματα στο δεύτερο μέρος, εκμεταλλευόμενοι την… τρικυμία στην άμυνα της «Βασίλισσας»!

Το μόνο που κατάφεραν οι Βεροιώτες ήταν να μειώσουν το σκορ με τον Μοχάμεντ Μπεν που είχε μπει ως αλλαγή στον αγώνα.

Πως ξεκίνησε

Ο Χοσέ Γκρανέρο πραγματοποίησε για ένα ακόμη παιχνίδι αρκετές αλλαγές στην σύνθεση της ομάδας, ξεκινώντας με τερματοφύλακα τον Καντιμοίρη, δεξί μπακ τον Νέτο, αριστερό τον Ραούλ Μπράβο και στόπερ τους Μαραγκό και Βέρτζο. Ως αμυντικά χαφ αγωνίστηκαν οι Μπαλάφας και Βάσκες με τον Τάτο μπροστά τους σε πιο ελεύθερο ρόλο. Στο δεξί άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής έπαιξε ο Καλτσάς, στο αριστερό ο Μπαργκάν και στην κορυφή της επίθεσης ο Ντουμίτρου.

Ο αγώνας

Το ματς ξεκίνησε με τον Πανιώνιο να έχει περισσότερη ώρα την κατοχή της μπάλας και να φτάνει συχνά πυκνά στην περιοχή της «Βασίλισσας», έχοντας στο 10’ ένα καλό σουτ του Μητρόπουλου από το ημικύκλιο της περιοχής, το οποίο μπλόκαρε ο Καντιμοίρης.

Η ΒΕΡΟΙΑ στην πρώτη της καλή στιγμή στο ματς ευτύχησε να προηγηθεί στο σκορ! Ήταν το 11ο λεπτό όταν μετά από φάση διαρκείας η μπάλα κατέληξε στον Καλτσά ο οποίος από δεξιά έβγαλε «συστημένη» σέντρα για τον Μπαργκάν που πήδηξε ψηλότερα από όλους και με κεφαλιά νίκησε τον Παπαδόπουλο γράφοντας το 0-1.

Τρία λεπτά αργότερα ο Χοσέ Γκρανέρο αναγκάστηκε να κάνει την πρώτη του αλλαγή στο ματς, καθώς την θέση του τραυματία Βέρτζου που δεν μπορούσε να συνεχίσει πήρε ο Σιρίλ Καλί.

Μετά το γκολ που πέτυχαν, οι Βεροιώτες πρόσεξαν περισσότερο τα νώτα τους και προσπαθούσαν να «χτυπήσουν» στις αντεπιθέσεις με τους γρήγορους Καλτσά, Μπαργκάν και Ντουμίτρου.

Στο 17’ οι γηπεδούχοι απείλησαν όταν ο Τασουλής έβγαλε τη σέντρα από αριστερά, ο Φούντας έπιασε την κεφαλιά από καλή θέση αλλά ο Καντιμοίρης έπεσε στην αριστερή του γωνία και μπλόκαρε.

Στο 24’ η «Βασίλισσα» λίγο έλλειψε να κάνει το 0-2 όταν ο Καλτσάς έβγαλε τη σέντρα από αριστερά αλλά ο Ντουμίτρου δεν μπόρεσε για λίγο να βρει τη μπάλα με το κεφάλι και να τη στείλει στα δίχτυα του Παπαδόπουλου, ενώ στο 29’ ήταν η σειρά των γηπεδούχων να απειλήσουν αλλά το σουτ που έκανε ο Μπακασέτας λίγο έξω από την περιοχή κατέληξε στην αγκαλιά του Καντιμοίρη.

Ο Πανιώνιος συνέχισε να ψάχνει το γκολ της ισοφάρισης και στο 34’ ο Κολοβός έβγαλε την σέντρα από δεξιά, ο Γιάννου επιχείρησε γυριστό σουτ στην κίνηση, όμως δεν βρήκε καλά τη μπάλα η οποία κατέληξε στην αγκαλιά του Καντιμοίρη.

Οι προσπάθειες των γηπεδούχων καρποφόρησαν τελικά στο 37’ όταν ο Μπακασέτας έκανε το σουτ από πλάγια θέση αριστερά και μέσα στην περιοχή, ο Καντιμοίρης δεν μπόρεσε να μπλοκάρει, η μπάλα έφτασε στον Κολοβό και εκείνος ολομόναχος στο δεύτερο δοκάρι την έσπρωξε στα δίχτυα γράφοντας το 1-1!

Στην επανάληψη οι Νεοσμυρνιώτες μπήκαν πολύ δυνατά και στο 48’ κατάφεραν να ανατρέψουν το σκορ και να πάρουν το προβάδισμα, όταν ο Μπακασέτας μετά από εξαιρετική προσπάθεια από δεξιά, γύρισε τη μπάλα στο ύψος του πέναλτι και ο Φούντας με πλασέ στην κίνηση έγραψε το 2-1!

Οι Βεροιώτες προσπάθησαν να συνέλθουν από το γρήγορο γκολ που δέχθηκαν αλλά δεν μπόρεσαν να απειλήσουν την αντίπαλη εστία, σε αντίθεση με τους γηπεδούχους που στο 57’ τριπλασίασαν τα τέρματά τους όταν ο Αργυρόπουλος γύρισε τη μπάλα από δεξιά στο ύψος του πέναλτι και ο Φούντας με πλασέ στην κίνηση σημείωσε το 3-1 για τον Πανιώνιο!

Μετά το 60’ οι παίκτες του Γκρανέρο πίεσαν περισσότερο για να μειώσουν το σκορ και να ξαναμπούν στο παιχνίδι, αλλά αυτοί που σκόραραν ήταν και πάλι οι γηπεδούχοι, εκμεταλλευόμενοι τα γνωστά κενά στην άμυνα της «Βασίλισσας»!

Ήταν το 76’ όταν ο Τασουλής έπιασε συρτό σουτ από το ημικύκλιο της περιοχής, ο Γιάννου έβαλε την προβολή και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 4-1!

Δύο λεπτά αργότερα η ΒΕΡΟΙΑ μείωσε σε 4-2 όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Καλτσά από αριστερά, ο Μπεν με κεφαλιά νίκησε τον Παπαδόπουλο και έγραψε το τελικό 4-2!

Καλή η διαιτησία του Αμπάρκιολη και των βοηθών του Πετρόπουλου και Ποντίκη. 

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Παπαδόπουλος, Τασουλής, Οικονόμου, Αργυρόπουλος, Μητρόπουλος, Γιάννου (90'+ Καθάριος), Φούντας, Χατζηισαΐας, Μπακασέτας (85' Σιώπης), Κολοβός (90'+ Μασούρας), Κόρμπος.

ΒΕΡΟΙΑ (Χοσέ Κάρλος Γκρανέρο): Καντιμοίρης, Νέτο (84' Γεωργιάδης), Βέρτζος (14’ λ.τ. Καλί), Μαραγκός, Ρ. Μπράβο, Μπαλάφας, Βάσκες, Καλτσάς, Μπαργκάν, Τάτος, Ντουμίτρου (65’ Μπεν).