ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1367 φορές

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΒΕΡΟΙΑ: Ανάλυση αγώνα

Ένα από τα σημαντικότερα ματς της -εξ αναβολής- 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ διεξάγεται το απόγευμα της Τετάρτης (18/03, 17:15) στο στάδιο της Νέας Σμύρνης.

Ο γηπεδούχος Πανιώνιος υποδέχεται τη ΒΕΡΟΙΑ, σε ένα παιχνίδι μεταξύ δύο ομάδων που στην κυριολεξία «καίγονται» για τη νίκη. Οι Νεοσμυρνιώτες για να πάρουν βαθιά βαθμολογική ανάσα και να συνεχίσουν να ελπίζουν βάσιμα στην αποφυγή του υποβιβασμού και οι Βεροιώτες για να ανέβουν ψυχολογικά μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα και να «κλειδώσουν» οριστικά και αμετάκλητα την παραμονή τους στην κατηγορία.

Στον αγώνα του πρώτου γύρου στην πρωτεύουσα της Ημαθίας, οι δύο ομάδες είχαν αναδειχθεί ισόπαλες 2-2. Επίσης, συναντήθηκαν και στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος με το πρώτο ματς στη Νέα Σμύρνη να λήγει με σκορ 2-1 υπέρ των γηπεδούχων και τον επαναληπτικό να ολοκληρώνεται ισόπαλος 1-1.

ΤΟ ΑΠΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟ

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα έχει στην διάθεση του για το συγκεκριμένο παιχνίδι τους Ιμπαγάσα, Κόρμπο που έλειψαν από το ματς με τον Πλατανιά. Ο Αργεντινός ξεπέρασε τον τραυματισμό του και ο Έλληνας μέσος εξέτισε την τιμωρία του. Αντίθετα, εκτός πλάνων έμεινε ο Μπουμάλ που συμπλήρωσε κάρτες.

ΒΕΡΟΙΑ: Η αποστολή της «Βασίλισσας», μετά το τέλος του άτυχου αγώνα με την Καλλονή στη Μυτιλήνη, μετέβη απευθείας στην Αθήνα για το ματς με τον Πανιώνιο. Ο Χοσέ Κάρλος Γκρανέρο προετοίμασε τους παίκτες του σε βοηθητικό του ΟΑΚΑ, βλέποντας τον Καμπαγιέρο να μην μπορεί να ακολουθήσει το πρόγραμμα της προπόνησης λόγω ενοχλήσεων στο γόνατό του και το πιθανότερο είναι να τον αποκλείσει την τελευταία στιγμή από την 19αδα. Αντίθετα ο Σιρίλ Καλί γυμνάστηκε κανονικά καθώς ξεπέρασε το μικροπρόβλημα που αντιμετώπιζε στον αστράγαλό του. Στα ευχάριστα για τον Ισπανό τεχνικό η επιστροφή του Ραούλ Μπράβο, ο οποίος εξέτισε την ποινή του στο παιχνίδι της Μυτιλήνης με την ΑΕΛ Καλλονής, ενώ αντίθετα απόντες θα είναι οι τραυματίες Μπατιόν, Ναζλίδης και ο τιμωρημένος Όστοϊτς.

ΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Γιαννακόπουλος, Παπαδόπουλος, Αργυρόπουλος, Τασουλής, Ρισβάνης, Οικονόμου, Χατζηισαΐας, Μητρόπουλος, Καθάριος, Γκέζος, Σιώπης, Μπούζας, Κολοβός, Φούντας, Μασούρας, Γιάννου, Μπακασέτας, Μουζακίτης, Ιμπαγάσα, Κόρμπος.

ΒΕΡΟΙΑ: Καντιμοίρης, Τζιναρ, Μαλόν, Βέρτζος, Ραούλ Μπράβο, Μαραγκός, Καλί, Νέτο, Μπαλάφας, Βασκες, Βεργώνης, Τάτος, Καμπαγιερο, Γεωργιάδης, Ντουμίτρου, Μπεν, Καλτσάς, Μπαργκάν, Κάμπορα.

Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Τον αγώνα ορίσθηκε να διευθύνει ο Αμπάρκιολης του συνδέσμου Καβάλας, με βοηθούς τους Πετρόπουλο (Αρκαδίας) και Ποντίκη (Πρέβεζας). Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Δελφάκης από την Αρκαδία.

Η ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ

Αρνητική για τη ΒΕΡΟΙΑ η παράδοση στο στάδιο της Νέας Σμύρνης, καθώς σε 15 ματς πρωταθλήματος και κυπέλλου έχει γνωρίσει 11 φορές την ήττα ενώ 4 ματς έληξαν ισόπαλα!

ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ