ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 807 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Με στόχο το θετικό αποτέλεσμα στη Νέα Σμύρνη

Με προπόνηση που έγινε το πρωί της Τρίτης (17/03) σε βοηθητικό γήπεδο του ΟΑΚΑ ολοκληρώθηκε η μίνι προετοιμασία της «Βασίλισσας του βορρά» για τον κρίσιμο αγώνα της Τετάρτης (18/03, 17:15) με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, στο πλαίσιο της εξ αναβολής 26ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.

Ένα παιχνίδι στο οποίο οι «κυανέρυθροι» καλούνται να πάρουν πάση θυσία ένα θετικό αποτέλεσμα για να ανακάμψουν ψυχολογικά και αγωνιστικά αλλά και για να οριστικοποιήσουν σε μεγάλο βαθμό την παραμονή τους στην κατηγορία.

Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Χοσέ Κάρλος Γκρανέρο είδε για μία ακόμη μέρα τον Καμπαγιέρο να μην μπορεί να ακολουθήσει το πρόγραμμα της προπόνησης λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο, ενώ αντίθετα τον Καλί να γυμνάζεται κανονικά καθώς ξεπέρασε το μικροπρόβλημα που αντιμετώπιζε στον αστράγαλο.

Και οι δύο ποδοσφαιριστές θα βρίσκονται στην αποστολή αλλά το πιο πιθανό είναι ο Ισπανός μέσος να αποκλειστεί την τελευταία στιγμή, αφού δεν είναι σε θέση να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα.

Στα ευχάριστα για τον τεχνικό της «Βασίλισσας» η επιστροφή του Ραούλ Μπράβο, ο οποίος εξέτισε την ποινή του στο ματς της Μυτιλήνης.

Αναλυτικά η αποστολή για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο αποτελείται από τους εξής: Καντιμοίρης, Τζιναρ, Μαλόν, Βέρτζος, Ραούλ Μπράβο, Μαραγκός, Καλί, Νετο, Μπαλάφας, Βασκες, Βεργώνης, Τάτος, Καμπαγιερο, Γεωργιάδης, Ντουμίτρου, Μπεν, Καλτσάς, Μπαργκάν, Κάμπορα.