ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1004 φορές

Με προβλήματα η ΒΕΡΟΙΑ στην Αθήνα

Διάχυτος είναι ο προβληματισμός που επικρατεί στις τάξεις της «Βασίλισσας του βορρά» μετά τη νέα ήττα στο πρωτάθλημα, αυτή την φορά από την ΑΕΛ Καλλονής με το βαρύ 4-1.

Μια ήττα που έριξε στην 11η θέση της βαθμολογίας, για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα, τους «κυανέρυθρους», οι οποίοι προβλημάτισαν και πάλι με την απόδοσή τους και κυρίως με την αμυντική τους λειτουργία.

Χρόνος για δάκρυα ωστόσο δεν υπάρχει, καθώς την Τετάρτη (18/03) η ομάδα δίνει ένα ακόμη δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι, με τον Πανιώνιο στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

Ένα ματς, στο οποίο η ΒΕΡΟΙΑ πάση θυσία πρέπει να κατακτήσει ένα θετικό αποτέλεσμα για να ανακάμψει κυρίως ψυχολογικά, ενόψει των κρίσιμων τελευταίων αγωνιστικών του πρωταθλήματος.

Η αποστολή της ομάδας, μετά το τέλος του αγώνα της Καλλονής πέταξε απευθείας για την Αθήνα όπου και θα παραμείνει για τον αγώνα με τον Πανιώνιο, κάνοντας προπονήσεις σε βοηθητικό γήπεδο του Ολυμπιακού σταδίου.

Το πρωί της Δευτέρας (16/03) όσοι παίκτες αγωνίστηκαν στη Μυτιλήνη ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν σε φουλ ρυθμούς.

Ατομικά γυμνάστηκαν οι Κάρλος Καμπαγιέρο και Σιρίλ Καλί λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο και στον αστράγαλο αντίστοιχα, με την περίπτωση του πρώτου να είναι πιο σοβαρή και τη συμμετοχή του στο ματς της Νέας Σμύρνης να είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

Να σημειωθεί ότι στην αποστολή ενσωματώθηκε και ο Ραούλ Μπράβο, ο οποίος τέθηκε και πάλι στην διάθεση του Χοσέ Κάρλος Γκρανέρο μιας και εξέτισε την ποινή του στο παιχνίδι με την Καλλονή, ενώ απέναντι στον Πανιώνιο δηλώθηκε να εκτίσει την τιμωρία του ο Μπράνκο Όστοϊτς.